به گزارش مانا، علی اوسط هاشمی پیش از ظهر امروز در جلسه هماهنگی اولین اجلاس بین المللی اقیانوسیه عنوان کرد: این اجلاس اولین اجلاس بین المللی کشور پس از برجام است و می تواند میزبان کشورهای بسیاری باشد که جای خالی این اجلاس در تقویم استان بسیار احساس می شد.
وی افزود: یکی از مهمترین پیامدهای این رویداد ملی ایجاد زمینه های مناسب برای توسعه جهانی استان خواهد بود و در این راستا باید تمام تلاش ها را برای تغییر نگاه جهانیان به سیستان و بلوچستان انجام داد که این نیز خود یکی دیگر از اهداف برگزاری اجلاس در منطقه آزاد چابهار است.
هاشمی خاطرنشان کرد: برگزاری موفق اجلاس بین المللی اقیانوسیه نیازمند عزم و همکاری همه جانبه مدیران دستگاه ها به همراه مدیران بخش های خصوصی است تا پس از تغییر نگاه جهانیان به کشور و استان، راه را برای بودن در مسیر توسعه و حضور سرمایه گذاران فراهم کرد لذا باید همه خود را برای برگزاری آن وقف و بهترین شرایط را برای برگزاری آن فراهم کرد.
بالاترین مقام دولت در استان با اشاره به اینکه با برگزاری اجلاس بین المللی اقیانوسیه نمایندگان بیش از 20 کشور وارد چابهار خواهند شد گفت: این همایش فرصتی مهم و خوب برای استان است لذا باید هرچه وزین و باشکوه تر برگزار شود چرا که برگزاری وزین تر آن می تواند زمینه های برگزاری اجلاس های بین المللی بعدی در استان را نیز فراهم و شکل دهد.
وی اذعان کرد: برگزاری اجلاس بین المللی اقیانوسیه در استان سیستان و بلوچستان بسیار مهم بود که این امر محقق شد و باید طی روزهای باقی مانده تا زمان برگزاری آن هرآنچه نیاز است اندیشیده و مهیا شوند همچنین باید برای برگزاری آن به گونه ای عمل کرد تا شرکت کنندگانش تصمیم به حضور دوباره ایران بخصوص استان داشته باشند که این نیز خود از اهمیت بالایی برخوردار است.
استاندار سیستان و بلوچستان افزود: در برگزاری این اجلاس باید نیازهای خدماتی ارتقا یابند و تمامی تیم های تخصصی پزشکی به همراه اورژانس هوایی و امداد هوایی جمعیت هلال احمر در منطقه حضور یابند تا در صورت بروز حادثه بتوان در سریع ترین زمان به بهترین شکل ممکن خدمات رسانی کرد.
وی یاد آور شد: اجلاس بین المللی کشورهای حاشیه اقیانوس هند تحت عنوان اجلاس بین المللی اقیانوسیه با حضور بیش از 20 کشور از 28 لغایت 30 اردیبهشت ماه سال جاری در منطقه آزاد تجاری صنعتی چابهار برگزار خواهد شد.