۲۳ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۱
پس از رفع تحریم‌ها

نخستین کشتی اروپایی در بندر عسلویه پهلو گرفت

رئیس اداره بنادر و دریانوردی عسلویه گفت: پس از رفع تحریم‌ها نخستین کشتی اروپایی از کشور ایتالیا با ظرفیت 35 هزار تن در بندر عسلویه پهلوگیری کرد.
نویسنده: امین رجب زاده
کد خبر: ۶۴۳۴۳
src="/files/fa/news/.ir/Upload/Files/Thumbnails/4e080e14-3136-4eff-a7a5-6398289e8e02_260_199.jpg' class='img_convert' title='نخستین کشتی اروپایی در بندر عسلویه پهلو گرفت' alt='نخستین کشتی اروپایی در بندر عسلویه پهلو گرفت'>
به گزارش خبرنگار مانا از بوشهر، تیران جاسم‌زاده با اشاره به افزایش عملیات بندری در عسلویه پس از رفع تحریم‌ها اظهار داشت: صبح امروز یک تانکر ویژه حمل مواد شیمیایی در بندر پتروشیمی پارس عسلویه پهلو گرفت.
رئیس اداره بنادر و دریانوردی عسلویه از پهلوگیری تانکر ایتالیایی GETTY BUTTIGLIERI تحت پرچم کشور ایتالیا جهت بارگیری محصولات پتروشیمی در بندر عسلویه خبر داد وافزود: تانکر ایتالیایی GETTY BUTTIGLIERI نخستین کشتی ویژه حمل مواد مایع شیمیایی است که پس از اجرای برجام و رفع تحریم‌ها در بندر عسلویه پهلو گرفت.
وی ظرفیت این کشتی تانکری را 35 هزار تن دانست و افزود: این شناور ماده برش سنگین کربنی از بندر عسلویه بارگیری می‌کند.
وی بیان کرد: مدیریت ناوبری و کلیه عملیات پهلوگیری شناورها توسط کارشناسان امور دریایی این بندر انجام می‌شود .
جاسم زاده با اشاره به توسعه اقتصاد به شیوه اقتصاد مقاومتی و ضرورت توسعه روابط اقتصادی با سایر کشورهای جهان در دوران پسابرجام اضافه کرد: بندر عسلویه با دارا بودن امکانات و نیروی انسانی متخصص آمادگی همکاری با شرکت‌های خارجی برای افزایش سرمایه‌گذاری و توسعه فعالیت های اقتصادی و مبادلات و ترانزیت کالا را دارد.
رئیس اداره بنادر و کشتیرانی عسلویه با اشاره به امنیت آبراهه خلیج فارس به عنوان یکی از شاهراه ترانزیت کالا در خاورمیانه بیان کرد: با نام گذاری امسال به عنوان سال اقتصادی مقاومتی،اقدام و عمل از سوی مقام معظم رهبری از این پس از تمامی ظرفیت‌های موجود در بندر عسلویه در زمینه رشد، رونق و شکوفایی اقتصادی کشور برای افزایش سرمایه‌گذاری توسط بخش خصوصی و جذب سرمایه‌گذاران خارجی به شکل حداکثری استفاده خواهد شد.
برچسب ها: عسلویه
ارسال نظرات
آخرین اخبار