مدیر کل اداره میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان سیستان و بلوچستان در گفتگو با خبرنگار مانا اظهار داشت: با توجه به اینکه شهرستان چابهار به دلیل داشتن جاذبه های بی بدیل گردشگری یکی از محورهای مهم گردشگری دریایی و ساحلی معرفی شده است، لذا ایجاد امکانات مناسب گردشگری در آن در دستور کار قرار گرفته است.
کامبیز مشتاق گوهری تصریح کرد: یکی از مهمترین اقدامات در راستای جذب بیشتر گردشگران به چابهار، انجام تبلیغات و اطلاع رسانی گسترده در سطح ملی است.
وی ادامه داد: در همین راستا طی سفر اخیر معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری به استان سیستان و بلوچستان، مقرر شد تا سال 96 به عنوان سال سفر ایرانیان به شهرستان زیبای چابهار اعلام شود.
مدیر کل اداره میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان سیستان و بلوچستان بیان کرد: در این راستا تفاهم نامه ای با استانداری سیستان و بلوچستان منعقد شده است.
این مقام مسئول در استان سیستان و بلوچستان در ادامه بیانات خود در خصوص گردشگری چابهار، تاکید کرد: با این اقدام خواهیم توانست شرایطی را فراهم کنیم تا بتوانیم برنامه های متنوعی را در سال 96 برای جذب گردشگران به چابهار تدارک ببینیم.
مدیر کل اداره میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان سیستان و بلوچستان، اذعان داشت: یکی از موثرترین این اقدامات می تواند برگزاری فستیوال ها و جشنواره های متعدد فرهنگی با موضاعات مختلف و جذاب برای گردشگران باشد.
مشتاق گوهری همچنین عنوان کرد: در همین راستا باید سرمایه گذاران بخش خصوصی را برای ایجاد امکانات بیشتر گردشگری در چابهار جذب کنیم.
به گفته وی، هم اکنون ظرفیت های بی شماری برای امکان سرمایه گذاری در چابهار در امور مرتبط با گردشگری اعم از هتل، رستوران، کلوپ دریایی و ... وجود دارد.
وی با اشاره به اینکه هنوز در نوار ساحلی دریای عمان در استان سیستان و بلوچستان حتی یک پلاژ ویژه شنا وجود ندارد، گفت: پلاژ در یک شهرستان ساحلی می تواند به عنوان نخستین زیرساخت لازم برای توسعه گردشگری مطرح باشد.
مدیر کل اداره میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان سیستان و بلوچستان، بیان کرد: اما متاسفانه تاکنون هیچ اقدام عملی برای ایجاد پلاژ ویژه شنا صورت نگرفته است.
به گفته وی، نبود پلاژ باعث می شود تا گردشگران در نقاط مختلف ساحل صخره ای چابهار به شنا بپردازند که این امر هیچ گونه ایمنی را برای آنها به همراه ندارد.
این مقام مسئول در استان سیستان و بلوچستان یادآور شد: سرمایه گذاران بخش خصوصی می توانند با ساخت پلاژ نسبت به کسب درآمد در نوار ساحلی سیستان و بلوچستان اقدام کنند.
وی تاکید کرد: می توانیم در دوران پساتحریم نسبت به جذب سرمایه گذاران بخش خصوصی ملی و منطقه ای برای توسعه امکانات و تاسیسات گردشگری در چابهار و سایر نقاط نوار ساحلی دریای عمان در استان سیستان و بلوچستان اقدامات لازم و موثری را انجام دهیم.
مدیر کل اداره میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان سیستان و بلوچستان بیان کرد: کوه های مریخی، کوه های گل افشان، جنگل های حرا، تالاب صورتی، خلیج زیبای گواتر و سواحل صخره ای از جمله جاذبه های گردشگری طبیعی چابهار محسوب می شوند.
به گفته وی، کشتزارهای موز در زرآباد و شهرستان ساحلی کنارک نیز از دیگر جاذبه های نوار ساحلی دریای عمان در استان سیستان و بلوچستان محسوب می شود.