۱۹ دی ۱۳۹۴ - ۱۶:۴۲
بهمن ماه انجام می شود:

برگزاری همایش ملی آبزی پروری ماهیان دریایی در اهواز

همایش ملی آبزی پروری ماهیان دریایی – توسعه پایدار پرورش ماهی در قفس از 27 تا 29بهمن ماه 1394 در اهواز برگزار می شود.
نویسنده: فرزانه باغبان
کد خبر: ۵۹۵۱۲
برگزاری همایش ملی آبزی پروری ماهیان دریایی در اهواز

رئیس پژوهشکده آبزی پروری جنوب کشور با اعلام این خبر به خبرنگار مانا گفت: این همایش در راستای معرفی دستاوردهای علمی آبزی پروری دریایی و آشنا شدن با ظرفیت های وسیع این صنعت با شرکت محققان و دست اندرکاران این صنعت در داخل و کشورهای حوزه خلیج فارس و دریای عمان برگزار خواهد شد.
دکتر جاسم مرمضی افزود: پرورش در قفس، پرورش لارو ماهی، فیزیولوژی آبزیان، بهداشت و بیماری ها، مهندسی آبزی پروری، بازسازی ذخایر آبزیان ، فراوری محصولات شیلاتی، اصلاح نژاد آبزیان اقتصادی، تکثیر، پرورش و فناوری نوین، اقتصادی و بازاریابی محصولات شیلاتی ، اکولوژی و اثرات متقابل زیست محیطی در آبزی پروری از محورهای اصلی این همایش علمی است.
وی گفت: در حاشیه این همایش علمی سه کارگاه شامل پرورش لارو ماهیان دریایی ، بهداشت و بیماری های ماهیان دریایی و ارزیابی زیست محیطی آبزی پروری در قفس برگزار خواهد شد.
رئیس پژوهشکده آبزی پروری جنوب کشور درادامه با بیان اینکه فناوری تکثیر و پرورش ماهیان دریایی از جمله فناوری های نوین بوده که از شروع و توسعه آن در دنیا دیرزمانی نمی گذرد افزود: استان خوزستان با داشتن سواحل طولانی ، پیشگام در تحقیق و توسعه این فناوری بوده و اولین تحقیقات در تکثیر و پرورش این گونه ها در ایران در پژوهشکده آبزی پروری خوزستان و درایستگاه تحقیقاتی بندرامام انجام شده است.
وی گفت: با سپری شدن بیش از دو دهه تحقیق و مطالعه و انجام پایلوت های متعدد در خصوص موضوع های گوناگون صنعت تکثیر و پرورش ماهیان دریایی توسط مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی و بویژه توسط محققان پژوهشکده آبزی پروری جنوب و کارشناسان شیلات ، اینک دستاوردهای باارزشی در زمینه بیوتکنیک تکثیر ، پرورش ، تهیه مولدین ، کشت انبوه انواع غذای زنده و غنی سازی آن پرورش در قفس و استخر ، دستیبابی به فرمول ها و جیره های غذایی اقتصادی حاصل شده است که می تواند زمینه ساز رونق و شکوفایی صنعت آبزی پروری دریایی و زنجیره صنایع وابسته به آن در سواحل جنوبی و شمالی کشور شود.
دکتر مرمضی افزود: با پا گرفتن چنین صنعت باارزشی و رونق یافتن صنایع جانبی آن بدون تردید نقش موثری در زمینه اشتغال و رفع بیکاری ، ارتقا سرانه پروتئین، سلامت بخش آبزیان دریایی ، صادرات و ارزآوری ایفا خواهد کرد که از مصادیق اتکا به توانمندی های داخلی به عنوان رکن اساسی اقتصاد مقاومتی است.
استان خوزستان با دارا بودن 500کیلومتر ساحل و صید سالانه 48هزار تن آبزیان ، چهارمین استان به لحاظ صید آبزیان دریایی در کشور است.

برچسب ها: شیلات
ارسال نظرات
آخرین اخبار