مدیر کل برنامه ریزی و حمایت از توسعه گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در گفتگو با خبرنگار مانا اظهار داشت: در راستای تهیه سند راهبردی گردشگری دریایی، پیش نویس این سند را جهت تایید نهایی به هفت دستگاه مرتبط با امور دریایی ارسال کردیم.
سید کاظم خلدی نسب یادآور شد: این دستگاه ها موظفند تا پایان هفته جاری نظر خود را در خصوص سند راهبردی گردشگری دریایی اعلام کنند.
وی افزود: به این ترتیب خواهیم توانست هر چه سریعتر تغییرات لازم را در صورت لزوم این سند اعمال و آن را برای امضاء نهایی در سطح وزرای مربوطه آماده کنیم.
این مقام مسئول در سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری در ادامه گفته های خود عنوان کرد: به منظور تهیه پیش نویس سند توسعه گردشگری دریایی، پیش از این سه جلسه با حضور کارشناسان ارگان های دریایی برگزار کرده بودیم.
به گفته مدیر کل برنامه ریزی و حمایت از توسعه گردشگری سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری تاکید کرد: 13 ارگان دریایی در تهیه سند توسعه گردشگری دریایی دخیل هستند.
همکاری وزارت ورزش و جوانان در تهیه سند توسعه گردشگری دریایی
وی اظهار داشت: نماینده سازمان بنادر و دریانوردی از وزارت راه و شهرسازی، معاونت دریایی سازمان حفاظت محیط زیست، نماینده سازمان شیلات ایران، سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور،رئیس سازمان هلال احمر، رئیس مرکز امور اجتماعی و فرهنگی وزارت کشور و معاونت آب وزارت نیرو، معاون فرهنگی دبیر خانه شورای عالی هماهنگی مناطق آزاد و تجاری، نماینده وزارت نفت، نماینده وزارت بهداشت در بحث توریسم سلامت دریایی و نماینده ستاد نیروهای مسلح اعضای شورای راهبری گردشگری دریایی هستند.
خلدی نسب از افزوده شدن وزارت ورزش وجوانان به لیست ارگان های مرتبط با گردشگری دریایی خبر داد و گفت: این وزارتخانه می تواند در خصوص تسریع در راه اندازی ورزشهای دریایی و آبی کمک شایانی به توسعه هر چه بیشتر گردشگری دریایی کند.
مدیر کل برنامه ریزی و حمایت از توسعه گردشگری سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری افزود: این نمایندگان ارگان های مرتبط با امور گردشگری دریایی در سالهای اخیر نهایت همکاری صمیمانه را با سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری در چارچوب تهیه سند راهبردی گردشگری دریایی داشته اند.
به گفته خلدی نسبت، از آنجا که این سند در سطح عالی ترین مقامات کشوری به امضا خواهد رسید و پس از دریافت نظر نهایی این ارگان ها برای امضا نهایی آماده خواهد شد و قبل از آن از نظر حقوقی یکبار دیگر مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
وی تاکید کرد: در زمان تهیه سند راهبردی گردشگری دریایی به طور کامل از نظر کارشناسان این ارگان ها استفاده شده است.
مدیر کل برنامه ریزی و حمایت از توسعه گردشگری سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری یادآور شد: شورای راهبری گردشگری دریایی درجهت هماهنگی برنامه ریزی، ساماندهی، هدایت، نظارت و پیگیریهای مرتبط با امور گردشگری دریایی فعالیت می کند.