به گزارش مانا، حامد علی مبارکی رئیس هیئت مدیره و مدیر عامل سازمان در این نشست با برشمردن پتانسیل ها و ظرفیت های طبیعی چابهار، اظهار داشت: در دولت تدبیر و امید با هم افزایی و همدلی همه نهادهای مرتبط با بحث گردشگری می توانیم به توسعه پایدار گردشگری با اولویت جذب گردشگران خارجی کمک کنیم.
مبارکی در ادامه بیان کرد: ایجاد زیر ساخت های گردشگری از جمله احداث مراکز اقامتی، پذیرایی و تفریحی می تواند در توسعه ی پایدار گردشگری در چابهار موثر باشد.
پیمان فروزش عضو هیات مدیره سازمان منطقه آزاد تجاری – صنعتی چابهار، نیز ضمن تاکید بر اثرات مثبت گردشگری بر کیفیت و معاش مردم گفت: در سال آینده با توجه به میزان درآمد سازمان، گردشگری منطقه را طوری ساماندهی کنیم که به سمت سوی عملیاتی شدن و تحقق اهداف مان در این راستا منجر شود.
احمد علی موهبتی معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان چابهار هم در این نشست تخصصی خاطرنشان ساخت: سواحل بکر مکران به عنوان ثروت خدادادی در زمینه توسعه گردشگری ثروت های بکر و قابل بهره برداری هستند که با شناخت این صنعت، خودباوری و همچنین حمایت بخش خصوصی می توانیم به رشد آن کمک کنیم.
سیاوش رضوانی مدیرکل بنادر و دریانوردی استان سیستان و بلوچستان نیزدر ادامه این نشست گفت: با توجه به وظایف حاکمیتی بنادر و دریانوردی، جهت توسعه و بسط فرهنگ دریانوردی در کشور و استفاده از امکانات بندری ابتدا می بایست امکاناتی از جمله سرمایه گذاری در ساخت اسکله های تفریحی و گردشگری و یا خرید شناورها را مهیا کرد لذا از کسانی که تمایل دارند در این زمینه سرمایه گذاری کنند دعوت می شود تا از تسهیلاتی که سازمان فراهم کرده است استفاده کنند.
نصیر بارکزهی سرپرست معاونت اجتماعی، فرهنگی و گردشگری سازمان منطقه آزاد تجاری – صنعتی چابهار نیز ضمن تشریح وضعیت موجود گردشگری در منطقه لزوم تعامل و همکاری دستگاههای دولتی و حمایت همه جانبه از بخش خصوصی را خواستار شد و اضافه کرد: با تدوین بسته های سرمایه گذاری متناسب با امکانات و کیفیت خدمات و تسهیلات انگیزشی توسعه محور می توانیم باعث جذب سرمایه گذاران در بخش گردشگری باشیم.