۳۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۶

سهم اندک گردشگری دریایی در جذب گردشگران خارجی

از پنج میلیون گردشگر خارجی که امسال وارد کشور شده اند تعداد اندکی از آنها به قصد استفاده از تفریحات دریایی به سواحل شمالی و جنوبی کشور سفر کرده اند.
نویسنده: حسنا شمس آرا
کد خبر: ۵۶۳۲۶
سهم اندک گردشگری دریایی در جذب گردشگران خارجی
رئیس جامعه تخصصی تورگردانان ایران در گفتگو با خبرنگار مانا اظهار داشت: از آنجا که سواحل و دریای ایران به لحاظ ایجاد امکانات گردشگری بسیار بکر است، لذا می توان به رونق آن در آینده نزدیک بسیار خوش بین بود.
ابراهیم پورفرج تاکید کرد: با ورود سرمایه گذاران بخش خصوصی به این بخش و حمایت آنها از سوی دولت طولی نخواهد کشید که گردشگری دریایی رونق خواهد یافت.
پورفرج خاطرنشان ساخت: بعد از توافق هسته ای تقاضای گردشگران برای سفر به ایران به حدی افزایش یافته که از هم اکنون تورهای ورودی به ایران در سال 2016 میلادی بسته شده است.
وی با تاکید بر اینکه وضعیت ورود گردشگر خارجی به کشور نسبت به قبل بهتر شده است، اظهار داشت: سال گذشته بیش از چهار میلیون گردشگر وارد کشور شد که پیش بینی می شود امسال این تعداد از مرز پنج میلیون نفر نیز عبور کند.
به گفته این فعال بخش خصوصی در امر گردشگری کشور از این میزان گردشگر ورودی به کشور تعداد اندکی به سمت دریا می روند.
رئیس جامعه تخصصی تورگردانان ایران اظهار داشت: گروه های خارجی زیادی به سمت شمال کشور و سواحل می روند اما قصد آنها استفاده از تفریحات دریایی نیست.
وی با بیان اینکه آنها از مسیرهای تبریز، اردبیل تالش و نوار ساحلی مازندران گذر می کنند و آثار تاریخی و فرهنگی را دیدن می کنند گفت : شهرستانهای رامسر و چالوس در مسیر آنها وجود دارد اما آنها به قصد دریا نمی روند.
وی گفت: همچنین هم اکنون گردشگران خارجی زیادی نیز به جزایر جنوبی کشور سفر می کنند اما در جنوب نیز امکانات لازم برای تفریحات دریایی از جمله حمل و نقل دریایی مناسب و امکانات تفریحی وجود ندارد.
وی اذعان داشت: مردم ایران خواستار استفاده از تفریحات لوکس و شیک هستند و پول های زیادی را برای استفاده از این گونه تفریحات پرداخت می کنند.
این فعال بخش خصوصی در گردشگری در ادامه گفته های خود تاکید کرد: نبود امکانات مناسب برای ورزش های دریایی و عدم وجود کلوپ های دریایی از جمله مهمترین کمبود های بخش گردشگری دریایی کشور محسوب می شود.
به گفته پور فرج، ایجاد این امکانات دریایی به زمان نیاز دارد تا سرمایه گذاران برای ایجاد آنها ورود کنند؛ باید مشتری باشد تا سرمایه گذاران بعدی نیز در این بخش ورود کنند.
رئیس جامعه تخصصی تورگردانان ایران افزود: ما قابلیت جذب گردشگر خارجی بیشتری را داریم اما چون امکانات لازم برای سرویس دهی به آنها وجود ندارد، لذا از جذب بیشتر گردشگر خودداری می کنیم.
وی یکی از مهمترین معضلات گردشگری کشور را نبود زیرساختهای مناسب برای خدمات رسانی به گردشگران عنوان کرد و گفت: در واقع می توان گفت نبود زیرساختهای لازم در بخش گردشگری اجازه افزایش بیشتر ورود گردشگران خارجی به کشور را نمی دهد.
این فعال بخش خصوصی در امر گردشگری در ادامه با اشاره به اینکه در ایران فصول ورود گردشگران خارجی به کشور بهار و پاییز است اظهار داشت: در این فصول تقاضای ورود به حدی است که ما نمی توانیم پاسخگوی این تفاضاها باشیم.
پورفرج اذعان داشت: سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری به عنوان متولی اصلی گردشگری کشور نهایت تلاش خود را برای ایجاد زیرساختهای گردشگری انجام می دهد .
برچسب ها: گردشگری دریایی
ارسال نظرات
آخرین اخبار