۲۳ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۴

ارسال سند راهبردی گردشگری دریایی به 7 ارگان مرتبط

سند راهبردی گردشگری دریایی برای تایید نهایی به هفت دستگاه مرتبط با امور دریایی ارسال شده است و این دستگاه های موظفند ظرف یک ماه آینده نقطه نظرات نهایی خود را در این خصوص اعلام کنند.
نویسنده: حسنا شمس آرا
کد خبر: ۵۶۲۴۵
ارسال سند راهبردی گردشگری دریایی به 7 ارگان مرتبط
مدیر کل برنامه ریزی و حمایت از توسعه گردشگری سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری در گفتگو با خبرنگار مانا اظهار داشت: گردشگری دریایی به عنوان یکی ازمهمترین شاخه های صنعت توریسم می تواند موضوعات مختلفی را شامل شود که در راستای توسعه این بخش ارگان های دریایی نیز به شدت دخیل خواهند بود.
سید کاظم خلدی نسب، یادآور شد: از سال 1390 با برگزاری جلسات مختلفی تحت عنوان شورای راهبری گردشگری دریایی با حضور نمایندگان دستگاه مختلف مرتبط با امور دریایی کشور در سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری به منظور بررسی راهکارهای توسعه گردشگری دریایی برگزار شده است.
مدیر کل برنامه ریزی و حمایت از توسعه گردشگری سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری اذعان داشت: با برگزاری این جلسات طی چند سال اخیر موفق شدیم پیش نویس توسعه گردشگری دریایی را تهیه و تدوین کنیم.
وی افزود: همچنین در این راستا شورای راهبری را برای نهایی کردن برنامه ریزی گردشگری دریایی به منظور تهیه و تدوین برنامه های عملی و رسیدگی به موضوعات متنوع گردشگری را متشکل از نمایندگان ارگان های مرتبط با امور دریایی تشکیل دادیم.
این مقام مسئول در سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری همچنین اظهار داشت: این شورا سعی کرد بتواند سند راهبردی را با برگزاری جلسات مختلف و اخذ نقطه نظرات کارشناسی دستگاه های ذی ربط تهیه و تدوین کند.
مدیر کل برنامه ریزی و حمایت از گردشگری سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گرشدگری بیان کرد: هفته گذشته این سند راهبردی گردشگری دریایی را برای تایید نهایی به هفت دستگاه مرتبط با امور دریایی ارسال کردیم.
به گفته خلدی نسبت، از آنجا که این سند در سطح عالی ترین مقامات کشوری به امضا خواهد رسید لذا پس از دریافت نظرات نهایی این ارگان ها برای امضا نهایی آماده خواهد شد.
وی یادآور شد: این دستگاه ها موظفند ظرف مدت یک ماه، نقط نظرات خود را در خصوص سند راهبردی گردشگری دریایی اعلام کنند تا بتوانیم هر چه سریعتر تغییرات لازم را در صورت لزوم در این سند اعمال کرده و آن را برای امضاء نهایی در سطح وزرا آماده سازی کنیم.
وی اذعان داشت: باید توجه داشت در زمان تهیه سند راهبردی گردشگری دریایی به طور کامل از نظرات کارشناسان این ارگان ها استفاده شده است.
مدیر کل برنامه ریزی و حمایت از توسعه گردشگری سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری یادآور شد: شورای راهبری گردشگری دریایی در راستای ایجاد هماهنگی به منظور برنامه ریزی، ساماندهی، هدایت، نظارت و پیگیریهای مرتبط با امور گردشگری دریایی فعالیت می کند.
به گفته وی، ریاست این شورای راهبری به عهده سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری است و نمایندگان ارگان های دریایی نیز در این شورا حضور دارند.
وی اظهار داشت: نماینده سازمان بنادر و دریانوردی از وزارت راه و شهرسازی، معاونت دریایی سازمان حفاظت محیط زیست، نماینده سازمان شیلات ایران، سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور، رئیس مرکز امور اجتماعی و فرهنگی وزارت کشور و معاونت آب وزارت نیرو، معاون فرهنگی دبیر خانه شورای عالی هماهنگی مناطق آزاد و تجاری، نماینده وزارت نفت، نماینده وزارت بهداشت در بحث توریسم سلامت دریایی و نماینده ستاد نیروهای مسلح اعضای شورای راهبری گردشگری دریایی هستند.
به گفته خلدی نسب، این نمایندگان ارگان های مرتبط با امور گردشگری دریایی طی سالهای اخیر نهایت همکاری صمیمانه را با سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری در راستای تهیه سند راهبردی گردشگری دریایی داشته اند.
برچسب ها: گردشگری دریایی
ارسال نظرات
آخرین اخبار