معاون سرمایه گذاری و گردشگری اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر در گفتگو با خبرنگار مانا اظهار داشت: بر اساس مصوبه هیئت دولت در سفر به استان بوشهر، ایجاد دو دهکده گردشگری ساحلی در استان بوشهر مصوب شد.
ناصر امیرزاده،افزود: بنابر این مصوبه یک دهکده ساحلی در شهرستان تنگستان و منطقه دلوار و دیگری در شهرستان گناوه و منطقه جفیر ایجاد خواهد شد.
این مقام مسئول در استان بوشهر اذعان داشت: به منظور ایجاد دهکده های ساحلی جفیر و دلوار گروه مهندسین مشاور از سوی اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان انتخاب شده و هم اکنون مراحل مطالعاتی این پروژه ها به صورت همزمان در حال انجام است.
وی خاطرنشان کرد:همچنین 250 میلیون تومان از محل اعتبارات استانی برای انجام مطالعات دهکده های ساحلی بوشهر در سال جاری تخصیص یافته است که امیدواریم اعتبارات ملی نیز هر چه سریعتر به این پروژه ها تخصیص یابد.
معاون سرمایه گذاری و گردشگری اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر در ادامه یادآور شد: اخیراً نیز به منظور بررسی عملکرد مطالعاتی و روند پیشرفت مطالعات این دهکده های ساحلی جلسه ای با حضور استاندار و پیمانکاران پروژه برگزار شد.
وی تاکید کرد: بر اساس گفته های گروه پیمانکاران، عملیات مطالعاتی ایجاد دهکده های گردشگری ساحلی در تنگستان و گناوه تا پایان امسال به اتمام خواهد رسید.
این مقام مسئول در استان بوشهر در ادامه متذکر شد: تعیین محدوده زمینی، جانمایی، امکان سنجی و بررسی زیست محیطی از جمله مواردی است که در مطالعات ایجاد دهکده های ساحلی استان مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
امیرزاده اظهار داشت: ایجاد دهکده های ساحلی در استان بوشهر در جذب هر چه بیشتر گردشگران به استان بوشهر بسیار موثر خواهد بود.
وی با اشاره به مکان یابی بسیار مناسب جهت انتخاب دهکده های گردشگری ساحلی اذعان داشت: دهکده گردشگری جفیر به دلیل نزدیکی به بندر گناوه در جایگاه قطب توریسم تجاری استان از ظرفیت و پتانسیل بسیار خوبی جهت جذب گردشگران برخوردار است.
معاون سرمایه گذاری و گردشگری اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر ادامه داد: همچنین دهکده گردشگری ساحلی دلوار نیز با قرار گیری در نزدیکی شهر بوشهر و استان فارس نیز توانایی جذب گردشگری زیادی را خواهد داشت.
وی یادآور شد: پس از اتمام مطالعات ایجاد دو دهکده ساحلی جفیر و دلوار، بخشی از زیرساختهای اولیه گردشگری نظیر راه دسترسی، آب و برق از محل اعتبارات ملی در این مناطق ایجادخواهد شد.
امیرزاده خاطرنشان کرد: سپس با اعلام فراخوان نسبت به جذب سرمایه گذار بخش خصوصی برای ایجاد انواع امکانات گردشگری دریایی و ساحلی در این دهکده ها اقدام خواهد شد.
این مقام مسئول در استان بوشهر تاکید کرد: با اتمام عملیات مطالعاتی این پروژه ها طی سال جاری، پیش بینی می شود ایجاد زیرساختهای گردشگری در این دهکده های ساحلی به صورت همزمان از سال آینده آغاز شود.