حسین پاپری در گفتوگو با خبرنگار مانا در بوشهر، با بیان اینکه لنجهای صیادی روزانه 113 کیلوگرم میگو صید میکنند تصریح کرد: لنجهای صیادی و میگو گیر امسال مجوز صید را 4 تا 5 روزه دریافت میکنند که این شناورها در مدت سفر 4 روزه خود 438 کیلوگرم صید تحویل مرکز تخلیه اسکله صیادی میدهند.
وی با بیان اینکه 500 لنج در امر صید میگو مشغول هستند گفت: امسال قایقهای صیادی سهم کمتری در صید میگو دارند چراکه ذخائر میگو بالای عمق 20 متری دریا است در حالیکه ادوات صید قایقها جوابگوی زیر 20 متردریا است.
رئیس اداره امور صید شیلات استان بوشهر با بیان اینکه یکهزار و 500 شناور در صید میگو در استان بوشهر مشارکت دارند گفت: صید میگو از هفتم مرداد ماه آغاز شده و صیادان در22 روز گذشته یک هزار و 305 تن میگو صید کردهاند که نسبت به میانگین 10 ساله 11 درصد افزایش دارد.
وی با بیان اینکه صیادان در 22 روز صید سال قبل دوهزار و 140 تن میگو صید کرده بودند گفت: صیادان بطور متوسط سالانه یکهزار و 600 تن میگو صید میکنند که در سالهای 1392 و 1379 صید میگو به بیش از دوهزار و 500 تن رسید .
پاپری، با بیان اینکه کمیته تعیین توقف صید میگو دوشنبه فعال میشود گفت: پس از بررسی میدانی از میزان صید لنجهای صیادی در اسکلههای استان بوشهر، با تشکیل کمیته تعیین توقف صید میگو، کارشناسان پژوهشکده میگو زمان ممنوعیت صید میگو در آبهای استان بوشهر را تعیین میکنند.
رئیس اداره امور صید شیلات استان بوشهر اظهار کرد: از صید یکهزار و 305 تنی میگو استان بوشهر 76 درصد آن به میزان 910 تن توسط لنجها و و مابقی توسط قایقها صید شده است.
پاپری افزود: برای حفظ ذخایر باید ممنوعیتهای لازم برای صید، تعیین سقف ادوات صید و صید گاهها و محدودیت در برداشت از ذخایر دریایی صورت گیرد.