۰۶ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۴

اختلال در تردد‌های دریایی در مسیر بندر چارک و کیش از ظهر امروز

به دلیل نامساعد شدن شرایط جوی و افزایش تلاطم دریا، کلیه تردد‌های دریایی بین بندر چارک و جزیره کیش از ظهر امروز، چهارشنبه ۶ اسفندماه، تا اطلاع ثانوی متوقف می‌شود.
کد خبر: ۱۰۶۳۳۶

اختلال در تردد‌های دریایی در مسیر بندر چارک و کیش از ظهر امروز

 

به گزارش مانا از بندرعباس، در پی هشدار سطح نارنجی اداره‌کل هواشناسی استان هرمزگان مبنی بر وزش باد‌های شدید غربی و افزایش ارتفاع موج، محدودیت‌های جدی برای سفر‌های دریایی در این مسیر اعمال شده است.

بر اساس این گزارش، از مبدأ بندر چارک به مقصد کیش، تردد لندینگ‌کرافت‌ها و شناور‌های مسافری از ساعت ۱۳ متوقف می‌شود و از مبدأ کیش به مقصد بندر چارک نیز حرکت شناور‌های مسافری از ساعت ۱۴ و لندینگ‌کرافت‌ها از ساعت ۱۵ ممنوع خواهد بود.

همچنین طبق این اطلاعیه، جهت حفظ ایمنی، فعالیت تمامی شناور‌های صیادی و قایق‌های تفریحی در محدوده آب‌های استان هرمزگان ممنوع اعلام شده است.

از مسافران، گردشگران و فعالان دریایی درخواست می‌شود با توجه به ناپایداری شرایط جوی، از حضور در بنادر خودداری کرده و پیش از هرگونه برنامه‌ریزی، آخرین وضعیت تردد‌ها را از مبادی رسمی و سامانه گویا اطلاع‌رسانی بنادر پیگیری کنند.

ارسال نظرات
آخرین اخبار