۰۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۶

آغاز به کار نمایشگاه صنایع دریایی بندرعباس از امروز

نمایشگاه تخصصی صنایع دریایی بندرعباس از عصر امروز - شنبه آغاز به کار می‌کند.
کد خبر: ۱۰۵۸۸۰

آغاز به کار نمایشگاه صنایع دریایی بندرعباس از امروز

 

خلیل قاسمی - رئیس سازمان صمت استان هرمزگان در گفت‌و‌گو با خبرنگار مانا در بندرعباس اظهار کرد: این نمایشگاه از چهارم تا هشتم بهمن‌ماه درمحل برگزاری نمایشگاه‌های بین‌المللی بندرعباس دایر است.

وی با اشاره به فعالیت نمایشگاه صنایع دریایی بندرعباس در دو نوبت صبح و بعداز ظهر، افزود: در این نمایشگاه ۱۰۰ غرفه در مساحتی بالغ بر ۳۰۰۰ متر دایر شده و آماده استقبال علاقمندان است.

رئیس سازمان صمت استان هرمزگان خاطرنشان کرد: سعی شده خط سیری از دانشگاه و شرکت‌های دانش بنیان تا صنعت و واحد‌های تولیدی در نمایشگاه بزرگ صنایع دریایی بندرعباس حضور یابند.

قاسمی تاکید کرد: این نمایشگاه، متفاوت از نمایشگاه‌های هم‌موضوع دیگر که تاکنون برگزار شده، خواهد بود، چرا که به بخش دانش‌بنیان و حضور دانشگاه در صنایع دریایی طی این نمایشگاه توجه ویژه‌ای شده است.

ارسال نظرات
آخرین اخبار