۰۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۵

سفیر روسیه: لندن با توقیف نفتکش‌ها مرتکب اوباشگری خطرناکی شد

آندری کلین، سفیر روسیه در لندن گفت که مقامات بریتانیایی با مشارکت در توقیف نفتکش‌های روسی به اوباشگری خطرناکی متوسل شده‌اند.
کد خبر: ۱۰۵۸۷۵

سفیر روسیه: لندن با توقیف نفتکش‌ها مرتکب اوباشگری خطرناکی شد

 

به گزارش مانا به نقل از ایرنا، این دیپلمات خاطرنشان کرد: این یک اوباشگری بسیار خطرناک است. این روند آغاز شده و ظاهراً ادامه خواهد یافت.

وی ادامه داد: توقیف نفتکش توسط فرانسوی‌ها با مشارکت کشتی‌های شناسایی بریتانیا انجام شده است.

کلین گفت: «دولت بریتانیا پیش از این اعلام کرده بود که سندی وجود دارد که چنین اقداماتی را مجاز می‌داند. ما آن را بررسی کرده‌ایم؛ این یک سند چارچوب است و هنوز استفاده از زور علیه نفتکش‌های تحریم‌شده را مجاز نمی‌داند.

وی افزود: آنها محاسبه کرده‌اند که تعداد نفتکش‌های تحریم‌شده‌ای که فقط در ژانویه از کانال مانش عبور کرده‌اند، حدود ۴۰ درصد است. ظاهراً این روند ادامه خواهد یافت. این یک موضوع بسیار خطرناک است.»

پیشتر همچنین دمیتری پولیانسکی نماینده دائم روسیه در سازمان امنیت و همکاری اروپا (OSCE) گفت که مسکو توقف نفتکش‌هایش توسط فرانسه را تحمل نکرده و به آن پاسخ خواهد داد.

پولیانسکی جمعه شب درباره توقیف نفتکش «گرینچ» توسط فرانسه اظهار کرد: ما چنین اقدامات خصمانه‌ای را تحمل نکرده و به آن پاسخ خواهیم داد. یقین داریم. زیرا چنین اقدامی کاملاً غیرقابل قبول است.

برچسب ها: نفتکش روسیه تحریم
ارسال نظرات
آخرین اخبار