۲۵ آذر ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۷

۸ کشته در حملات ارتش آمریکا به قایق‌ها در اقیانوس آرام

فرماندهی جنوبی ارتش آمریکا اعلام کرد که نیرو‌های این کشور در ادامه عملیات موسوم به «نیزه جنوبی»، سه قایق را در شرق اقیانوس آرام هدف حمله قرار دادند.
کد خبر: ۱۰۵۴۵۷
src="/files/fa/news/">
به گزارش مانا، در حالی که سوالات و انتقادات درباره حملات دولت ترامپ به قایق‌هایی که ادعا می‌کند مظنون به قاچاق مواد مخدر هستند، همچنان رو به افزایش است، فرماندهی جنوبی ارتش آمریکا (SOUTHCOM) اعلام کرد که دیروز سه قایق دیگر در شرق اقیانوس آرام هدف قرار گرفتند که به کشته شدن ۸ نفر منجر شد.
 
تعداد بازدید : 0
 
با احتساب این افراد، قربانیان حملات آمریکا به قایق‌ها که بخشی از کارزار فشار علیه دولت ونزوئلاست، به دست‌کم ۹۵ نفر رسید. طبق اعلام فرماندهی جنوبی ارتش آمریکا، در حمله قبلی که چهارم دسامبر (۱۳ آذر)‌ در شرق اقیانوس آرام انجام شد، چهار نفر از سرنشینان یک قایق کشته شدند. اولین حمله، دوم سپتامبر (۱۱ شهریور) انجام شد و ارتش آمریکا که نتوانست همه سرنشینان یک قایق در دریای کارائیب را از پای درآورد، حمله دومی را علیه همان شناور انجام داد؛ اقدامی که به گفته برخی قانونگذاران آمریکایی و کارشناسان حقوقی می‌تواند مصداق جنایت جنگی باشد.
کارزار چندماهه فشار علیه ونزوئلا همچنین شامل اعزام هزاران نیروی نظامی آمریکا و یک ناو هواپیمابر به دریای کارائیب و تهدیدهای مکرر علیه رئیس‌جمهور ونزوئلا نیکلاس مادورو بوده است.هفته پیش آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه شرکت‌های کشتیرانی و قایق‌هایی اعلام کرد که به گفته واشنگتن در انتقال نفت ونزوئلا نقش دارند؛ اقدامی که یک روز پس از توقیف یک نفتکشِ تحریم‌شده در سواحل این کشور انجام شد.
 
به گفته سناتور چاک شومر، رهبر اقلیت دموکرات در سنای آمریکا، امروز نشست توجیهی برای همه سناتورها درباره این حملات با حضور وزیر خارجه مارکو روبیو و وزیر جنگ پیت هگزث برگزار می‌شود. به گفته دو منبع آگاه، این دو مقام دولت ترامپ که مسئول حملات هستند، همچنین امروز در یک جلسه توجیهی محرمانه برای اعضای مجلس نمایندگان شرکت خواهند کرد.
منبع: فارس
 
ارسال نظرات
آخرین اخبار