۱۹ آذر ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۶

مطالعات گردشگری ساحلی کارون به زودی تکمیل می‌شود

مدیر کل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خوزستان با اشاره به اینکه رودخانه کارون یکی از مهمترین ظرفیت‌ها و جاذبه‌های گردشگری استان محسوب می‌شود، گفت: مطالعات گردشگری ساحلی کارون هم اکنون در دست تهیه است و به زودی نهایی خواهد شد.
کد خبر: ۱۰۵۳۷۴

مطالعات گردشگری ساحلی کارون به زودی تکمیل می‌شود

 

محمد جوروند در گفت‌و‌گو با خبرنگار مانا با اشاره به اینکه رودخانه کارون یکی از مهمترین ظرفیت‌ها و جاذبه‌های گردشگری استان محسوب می‌شود، گفت: مطالعات گردشگری ساحلی کارون هم اکنون در دست تهیه است و به زودی نهایی خواهد شد.

مدیر کل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خوزستان، ادامه داد: با توجه به اهمیت موضوع، توسعه گردشگری ساحلی کارون در نخستین جلسه کارگروه گردشگری ساحلی و دریایی استان خوزستان مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه مطالعات گردشگری رودخانه کارون توسط مشاور شهرداری در حال تهیه است و به زودی تکمیل خواهد شد، بیان داشت: نتایج و برآورد‌های حاصل از این مطالعات پس از هم‌اندیشی با دستگاه‌های مرتبط از جمله سازمان آب و برق مطرح و تصمیم گیری‌های نهایی برای اجرای پروژه‌های گردشگری در ساحل کارون صورت خواهد گرفت.

جوروند با بیان اینکه کارگروه گردشگری ساحلی و دریایی در سطح استان‌ها به ریاست استاندار و دبیری مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خوزستان فعالیت می‌کند ادامه داد: تمام موارد مربوط به این موضوع در کمیته‌ها مطرح و برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری می‌شود.

این مقام مسئول در استان خوزستان، اذعان داشت: با توجه به قانون برنامه پنج ساله هفتم توسعه، به منظور تسهیل، تشویق و ایجاد مدیریت یکپارچه در توسعه مدیریت گردشگری ساحلی و دریایی و توسعه و تسریع در فرایند سرمایه‌گذاری تمام فرایند‌های مربوطه در این موضوع به کارگروه گردشگری ساحلی و دریایی در سطح ملی و استان‌ها واگذار می‌شود که توسعه گردشگری در ساحل رودخانه کارون از این قانون مجزا نخواهد بود.

ارسال نظرات
آخرین اخبار