سعید رنجبر در گفتگو با خبرنگار مانا در بندرعباس با اعلام این خبر اظهار کرد: با توجه به پیش بینی های صورت گرفته، تا پایان هفته جاری شاهد وزش باد با سرعت حدود ۴۰ کیلومتر بر ساعت(۲۴ نات) و افزایش ارتفاع موج تا ۱۵۰ سانتیمتر (۵ پا) خواهیم بود.
وی افزود: این شرایط در سواحل و جزایر ابوموسی، تنب بزرگ و کوچک، جاسک، سیریک، کوهستک، هرمز، هنگام، لارک، خمیر، قشم، سیری، کیش و بندرلنگه در ساعات صبح تا ظهر روزهای پنجشنبه و جمعه تشدید میشود.
مدیرکل هواشناسی هرمزگان هشدار داد: این وضعیت موجب اختلال در تردد و فعالیتهای دریایی، بهخصوص برای شناورهای سبک، احتمال پاره شدن تورهای صیادی، آسیب به قفسهای پرورش ماهی و اختلال در تردد شناورهای مسافربری و کشتیهای تجاری در روزهای یادشده خواهد شد.
رنجبر توصیه کرد: شناورها و صیادان از انجام فعالیتهای دریایی در این مدت خودداری کرده و برای جلوگیری از بروز خسارت، تمهیدات لازم را بیندیشند تا ایمنی تردد دریایی حفظ شود.