۱۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۰

صدور چند دستور قضایی در بازدید سرزده دادستان بندرعباس از بندر شهید رجایی

دادستان مرکز استان هرمزگان ضمن دستور ترمیم فوری محوطه باسکول پورمراد، بر آغاز زودتر فعالیت عوامل راهداری و ساماندهی خدمات به رانندگان و فعالان حوزه حمل‌ونقل تأکید کرد.
کد خبر: ۱۰۴۰۵۵

صدور چند دستور قضایی در بازدید سرزده دادستان بندرعباس از بندر شهید رجایی

 

به گزارش مانا از بندرعباس، عارف اکبری در بازدید سرزده از اسکله و گمرک شهید رجایی بندرعباس، اظهار کرد: به دنبال انتشار اخباری در فضای مجازی درباره آسیب جدی به آسفالت محوطه باسکول پورمراد در بندر شهید رجایی و خسارت به لاستیک کامیون‌ها، به صورت سرزده از محل بازدید کرد.

وی در راستای صیانت از حقوق عامه، ضرب‌الاجل ۴۸ ساعته برای اصلاح وضعیت موجود تعیین و دستور ترمیم فوری این محوطه را صادر کرد.

اکبری با بیان اینکه بر اساس دستورات قضایی صادر شده، عوامل مربوطه عملیات ترمیم آسفالت را آغاز کرده‌اند، بیان کرد: ساماندهی خدمات‌رسانی به رانندگان و فعالان حمل‌ونقل ضروری بوده و شروع کار از ساعت ۹ صبح قابل قبول نیست.

دادستان بندرعباس همچنین در بازدید میدانی از درب خروج ترانزیت گمرک موسوم به«درب گندمی» دیدن کرد و پس از شنیدن مشکلات مردم، دستور نصب دوربین‌های مداربسته در باسکول این بخش را صادر کرد.  

دادستان مرکز استان هرمزگان خاطرنشان کرد: با توجه به حجم بالای مراجعات و زمان‌های طولانی معطلی، عوامل اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای باید فعالیت خود را از ساعت ۷ صبح آغاز کنند تا امور مراجعان سریع‌تر و روان‌تر انجام شود.

اکبری در انتها نیز هدف از این تصمیم را کاهش فشار کاری ساعات میانی روز و تسهیل فرایند ارائه خدمات عنوان کرد.

ارسال نظرات
آخرین اخبار