۲۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۳

کشف و انهدام ۷ و نیم کیلومتر لوله‌گذاری قاچاق سوخت در هرمزگان!

فرمانده پایگاه دریابانی میناب از شناسایی خط لوله ۵۰۰۰ هزار متری انتقال سوخت قاچاق در سواحل بندر کلاهی و ۲۴۰۰ متر لوله‌گذاری در یک عملیات دیگر، در این شهرستان خبر داد.
کد خبر: ۱۰۳۹۰۶

کشف و انهدام ۷ و نیم کیلومتر لوله‌گذاری قاچاق سوخت در هرمزگان!

 

به گزارش مانا از بندرعباس، سرهنگ محسن صبوری زاده در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر اظهار کرد: مرزبانان با استفاده از منابع اطلاعاتی مطلع شدند قاچاقچیان برای انتقال سوخت قاچاق اقدام به مخفی کردن یک خط لوله در زیر ماسه‌های دریا نموده‌اند.

وی افزود: بلافاصله پس از کسب این خبر بلافاصله مرزبانان به موقعیت اعزام و پس از دقایقی جست‌و‌جو در محل موفق شدند این خط لوله را که از زیر ماسه‌های ساحل به اعماق دریا کشیده شده بود را شناسایی کنند.

فرمانده پایگاه دریابانی میناب ادامه داد: قاچاقچیان این خط لوله را از ساحل به عمق ۵۰۰۰ هزار متری دریا کشیده و از آن طریق سوخت را از ساحل به شناور‌های متخلف انتقال می‌دادند.

وی در خاتمه خاطرنشان کرد: مأموران با هوشیاری موفق شدند این خط لوله را از ساحل بیرون کشیده و مسیر انتقال سوخت قاچاقچیان را قطع کنند.

وی بیان کرد: همچنین مرزداران پایگاه دریابانی میناب در عملیاتی دیگر با استفاده از منابع اطلاعاتی مطلع شدند قاچاقچیان در سواحل حوزه استحفاظی این شهرستان به طرز ماهرانه‌ای اقدام به جاسازی ۲ هزار و ۴۰۰ متر خط لوله انتقال سوخت قاچاق در زیرماسه‌های دریا کرده‌اند.

فرمانده دریابانی شهرستان میناب در انتها نیز عنوان کرد: در مجموع، مرزبانان میناب در شبانه روز گذشته طی دو عملیات جداگانه موفق به شناسایی و انهدام هفت هزار و ۴۰۰ خط لوله انتقال سوخت قاچاق در سواحل این شهرستان شدند.

ارسال نظرات
آخرین اخبار