۲۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۹

عدم استقبال گردشگران خارجی از توریسم دریایی ایران/ ضرورت ایجاد امکانات لوکس در توریسم دریایی کشور

مدیرکل دفتر بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، گفت: به لحاظ تمایل گردشگران خارجی برای استفاده از امکانات و جاذبه‌های توریسم دریایی البته با محدودیت‌هایی روبه‌رو هستیم و همین امر باعث می‌شود آنچنان که شایسته است از استقبال گردشگران خارجی برخوردار نباشیم.
کد خبر: ۱۰۳۶۰۰

عدم استقبال گردشگران خارجی از توریسم دریایی ایران/ ضرورت ایجاد امکانات لوکس در توریسم دریایی کشور

 

مسلم شجاعی در گفتگو با خبرنگار مانا در خصوص وضعیت استقبال گردشگران داخلی و خارجی از جاذبه های توریسم دریایی در شمال و جنوب کشور اظهار داشت: همواره جزایر کیش و قشم مورد استقبال گردشگران داخلی بوده‌اند و هر ساله در ایام پیک سفر به ویژه نیمه دوم سال و نوروز، گردشگری در این مناطق بسیار پررونق است.

مدیرکل دفتر بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، ادامه داد: به لحاظ تمایل گردشگران خارجی برای استفاده از امکانات و جاذبه های توریسم دریایی البته با محدودیت هایی روبه رو هستیم و همین امر باعث می‌‌شود آنچنان که شایسته است از استقبال گردشگران خارجی برخوردار نباشیم.

به گفته وی، حقیقت این است که کشور ما در زمینه گردشگری دریایی به نسبت سایر کشورهای دنیا پیشرفته نیست؛ ما به دلیل شرایط حاکم بر کشورمان بسیاری محصولات مرتبط با گردشگری دریایی را نمی توانیم ارائه دهیم و لذا برای بعضی بازارها جذابیت نداریم.

این مقام مسئول در وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در ادامه با اشاره به اینکه گردشگران کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس، عمده گردشگران علاقه‌مند سفر به سواحل دریای خزر را تشکیل می دهند، گفت: البته انطباق سلیقه بازار با محصولی که ارائه می‌شود در این زمینه ضعیف است چرا‌که گردشگران عرب خواستار خدمات توریستی لوکس هستند که ما در این خصوص به دلیل ضعف زیرساختها با مشکل مواجه هستیم.

شجاعی با تأکید بر ضرورت توسعه زیرساختهای گردشگری مطابق با استانداردهای جهانی، بیان داشت: هدف ما تمرکززادیی از ایجاد زیرساختها در نقاط مشخص و گردشگر پذیر است و امیدواریم با این اقدام و معرفی مقاصد جدید، توریسم دریایی را در تمام نقاط کشور توسعه دهیم.

مدیرکل دفتر بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، حضور در نمایشگاه‌های بین‌المللی گردشگری را گامی مهم در راستای معرفی جاذبه های توریسم دریایی کشور و جذب گردشگران خارجی به به مقاصد توریسم دریایی ایران دانست.

 

 

ارسال نظرات
آخرین اخبار