۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۸

به زودی؛ بهره برداری از اولین کشتی تحقیقاتی محیط زیست

معاون محیط زیست دریایی و تالاب‌های سازمان حفاظت محیط زیست، گفت: به زودی اولین کشتی تحقیقاتی و پایشی محیط زیست کشور در خلیج فارس به آب اندازی و مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.
کد خبر: ۱۰۳۱۴۲

به زودی؛ بهره برداری از اولین کشتی تحقیقاتی محیط زیست

 

احمد رضا لاهیجان زاده در گفت‌و‌گو با خبرنگار مانا اظهار داشت: یکی از مهمترین اقدامات سال‌های اخیر سازمان حفاظت محیط زیست در راستای انجام پایش و تحقیقات در آب‌های خلیج فارس، اقدام در جهت ساخت کشتی تحقیقاتی بود.

معاون محیط زیست دریایی و تالاب‌های سازمان حفاظت محیط زیست، گفت: این کشتی که هم اکنون بیش از ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد در یک کارخانه کشتی سازی در بندر بوشهر و توسط صنایع دریایی ایران در دست ساخت.

وی خاطرنشان ساخت: قرار بود این کشتی همزمان با روز جهانی محیط زیست در تاریخ پانزدهم خرداد ماه امسال در خلیج فارس به آب اندازی شود، اما آخرین آمار اخذ شده در خصوص روند ساخت این کشتی نشان می‌دهد هنوز در بخش تجهیزات این کشتی تکمیل نشده است.

لاهیجان زاده بیان داشت: بر اساس مذاکرات صورت گرفته با شرکت کشتی سازی، حداکثر در مرداد ماه شاهد به آب اندازی و بهره برداری از اولین کشتی تحقیقاتی محیط زیست خلیج فارس در کشورمان خواهیم بود.

به گفته معاون محیط زیست دریایی و تالاب‌های سازمان حفاظت محیط زیست بااشاره به اینکه از این کشتی در بحث نمونه‌برداری، گشت ساحلی و پایش دریایی، استفاده خواهد شد، اذعان داشت: این کشتی تحقیقاتی قابلیت این را دارد که بتواند چندین روز در دریا گشت داشته باشد و در شرایط آب و هوایی مختلفی آن منطقه را پوشش دهد.

ارسال نظرات
آخرین اخبار