به گزارش مانا از بندرعباس، «اسماعیل مکیزاده» با اعلام این خبر افزود: ساعت پنج امروز (یکشنبه) صبح یک فروند لنج تجاری که به دلیل آبگرفتگی در فاصله ۴۰ مایلی جنوب جزیره کیش در حال غرق شدن بود، توسط تیم جستوجو و نجات دریایی کیش ناجی ۱۶ نجات پیدا کردند.
وی ادامه داد: این عملیات با هماهنگی و اقدام به موقع نیروهای جستوجو و نجات دریایی کیش انجام شد و خدمه لنج پس از دریافت کمکهای اولیه به سلامت به ساحل منتقل شدند.
معاون دریایی ادارهکل بنادر و دریانوردی هرمزگان با بیان اینکه این حادثه بار دیگر اهمیت آمادگی تیمهای نجات و نقش حیاتی آنها در حفظ جان دریانوردان را نشان میدهد، اضافه کرد: علت آبگرفتگی لنج درحال بررسی است.
گفتنی است؛ روز شنبه ۱۳ اردیبهشتماه جاری نیز با اقدام به موقع شناور ناجی ۱۶ یک فروند قایق تفریحی که با پنج نفر گردشگر دچار سانحه شده بودند، از غرق شدن در آبهای غرب جزیره هندورابی نجات یافتند.