۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۴
سخنگوی دولت:

منتظر اعلام نظرات کارشناسی در حادثه بندر ستیم/ مردم را محرم می‌دانیم

سخنگوی دولت با تأکید بر لزوم صبر تا اعلام نتایج کارشناسی حادثه بندر شهید رجایی، گفت: با افراد مقصر برخورد خواهد شد و مردم در جریان واقعیت قرار خواهند گرفت.
کد خبر: ۱۰۲۹۹۵

منتظر اعلام نظرات کارشناسی در حادثه بندر  ستیم/ مردم را محرم می‌دانیم

 

به گزارش مانا، فاطمه مهاجرانی با اشاره به ماجرای بندر شهید رجایی، اظهار کرد: راجع به اعلام دلایل وقوع این حادثه، باید منتظر گزارشات کارشناسی بمانیم.

وی با تاکید بر اینکه بعد از نظر کارشناسان اظهار نظر می‌کنیم، افزود: با هر کس که در این حادثه قصور داشته، برخورد لازم صورت می‌گیرد.

سخنگوی دولت ضمن اشاره به بیانیه مقام معظم رهبری در برخورد با خاطیان احتمالی این حادثه، تاکید کرد: بر هیچکدام از گمانه زنی‌ها صحه نمی‌گذاریم و تاکید می‌کنیم، باید صبر کنیم گزارشات کارشناسی اعلام شود.

مهاجرانی با تاکید بر اینکه مردم را محرم موضوع می‌دانیم و هیچ دلیلی ندارد که واقعیت را نگوییم، بیان کرد: قرار بر این شده که استاندار هرمزگان اطلاعات لازم درباره خانواده‌های آسیب دیده و متوفیان در اختیار بگذارذ که به این عزیزان خدمات ارایه شود.

ارسال نظرات
آخرین اخبار