۲۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۷

نصب سه پست اسکله در بندرگاه نخل ناخدا بندرعباس

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت: سه پست اسکله فلزی در مرحله نخست ساخت بندر نخل ناخدا در بندرعباس نصب شده است.
کد خبر: ۱۰۲۸۰۹

نصب سه پست اسکله در بندرگاه نخل ناخدا بندرعباس

 

به گزارش مانا، حسین عباس‌نژاد افزود: این اسکله‌ها به طول ۲۲ و عرض پنج متر، ظرفیت پهلودهی شش فروند شناور دارند.

وی ادامه داد: در مرحله نخست، مسافران از بندرگاه نخل ناخدا به جزیره هرمز سفر می‌کنند و مسیر بندرعباس به جزیره، از ۱۹ به ۶ مایل دریایی کاهش می‌یابد.

وی گفت: پس از محوطه سازی و تکمیل زیرساخت‌های این بندرگاه رفت‌و‌آمد مسافران به جزیره هرمز فراهم می‌شود.

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت:موج‌شکن، تأسیسات زیربنایی و مسیر‌های دسترسی از دیگر اقداماتی است که در این مرحله اجرا شده و کار  محوطه‌سازی شامل آسفالت و درگاه‌های ورود و خروج مسافر است که تا پایان سال اجرا می‌شود.

عباس نژاد با بیان اینکه تا کنون برای اجرای مرحله نخست این بندر سه هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال هزینه شده است، گفت: پس از پایان ساخت و تکمیل بخش مسافربری، مراحل بعدی بندرنخل ناخدا از جمله ساخت مراکز گردشگری، تفریحی و ورزش‌های دریایی با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و با اعتبار ۹ میلیارد ریال ساخته می‌شود.

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت: با پایان ساخت بندرنخل ناخدا، این بندر به یکی از بزرگ‌ترین مراکز گردشگری دریایی کشور تبدیل می‌شود.

بندر نخل ناخدا در ساحل شرقی بندرعباس در حال ساخت است.

هرمزگان ۱۵ بندر مسافری و گردشگری دارد.

ارسال نظرات
آخرین اخبار