۱۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۴
معاون صید و بنادر ماهیگیری سازمان شیلات خبر داد:

تجهیز تمامی بنادر صیادی هاب کشور به شناور آتشخوار تا پایان امسال

معاون صید و بنادر ماهیگیری سازمان شیلات ایران گفت: با توجه به تأکید رئیس سازمان شیلات ایران مبنی بر تجهیز تمامی بنادر صیادی هاب کشور به شناور آتشخوار تا پایان سال جاری، این اقدام در حال پیگیری است.
کد خبر: ۱۰۲۶۷۳

تجهیز تمامی بنادر صیادی هاب کشور به شناور آتشخوار تا پایان امسال

 

به گزارش خبرنگار مانا از بندرعباس، عطااله رئیسی در دیدار با فرماندار شهرستان سیریک اظهار کرد: استان هرمزگان به عنوان یک استان شاخص و توانمند در حوزه شیلات به ویژه در عرصه صید و صیادی است.

وی با اشاره به اینکه استان هرمزگان در حوزه صید و صیادی اقدامات و عملکرد خوبی داشته است، افزود: رئیس سازمان شیلات ایران تأکید فراوانی بر تجهیز تمامی بنادر صیادی هاب کشور به شناور آتشخوار تا پایان سال جاری دارد.

معاون صید و بنادر صیادی سازمان شیلات ایران خاطرنشان کرد: این مسئله مهمترین اقدام در سال جاری، در راستای افزایش بهره‌وری بنادر صیادی و افزایش ایمنی و خدمات رسانی در این بنادر است.

رئیسی با اشاره به اینکه جامعه صیادی جایگاه ویژه‌ای در تأمین امنیت غذایی دارد، گفت: صیادان خط مقدم مرزبانی کشور در جنوب بوده و از اهمیت ویژه‌ای برخوردار هستند.

وی در عین حال با تأکید بر اینکه بدون شک رفع مسائل و چالش‌های آنها در دستور کار و اولویت سازمان شیلات قرار دارد، با اشاره به اهمیت فعالیت های شیلاتی در جنوب کشور به ویژه استان هرمزگان خواستار توجه ویژه بودجه‌ای به فعالیت‌های شیلاتی به ویژه در راستای صید و صیادی پایدار و ارتقای ایمنی و خدمات در بنادر صیادی شد.

معاون صید و بنادر ماهیگیری سازمان شیلات ایران افزود: امید داریم بتوانیم علاوه بر جذب اعتبارات دولتی، با مشارکت بهره برداران و بخش خصوصی نیز بتوانیم گامی مؤثر در این حوزه برداریم.

ارسال نظرات
آخرین اخبار