دکتر مصطفی فاطمی در گفتوگو با خبرنگار مانا با اشاره به رونق هر ساله گردشگری دریایی در جنوب کشور طی ایام نوروز گفت: امسال نیز بر اساس آمار اخذ شده شاهد رشد ۱.۶ درصدی در سفرهای دریایی بودیم.
دبیر ستاد سفرهای نوروزی و مدیرکل گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، اظهار داشت: بر این اساس ۴ میلیون نفر سفر دریایی در آبهای خلیج فارس از تاریخ ۲۵ اسفند تا ۱۵ فروردین ماه ۱۴۰۴ ثبت شده است.
وی همچنین به آمار کلی سفرهای نوروزی اشاره کرد و گفت: در مجموع ۳۶ میلیون و ۵۱۹ هزار نفر به سفر رفتند و ۶۰ میلیون و ۹۷۰ هزار نفر اقامت شبانه نیز به ثبت رسیده است.
دکتر فاطمی به توزیع خدمات اقامتی در سراسر کشور اشاره کرد و افزود: از ظرفیتهای اقامتی رسمی و غیررسمی به خوبی استفاده شد و اقامتهای اضطراری کاهش یافت که این امر نقش مهمی در رضایت گردشگران داشت.
این مقام مسئول در وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به تلاش شبانه روزی ستادهای خدمات سفر به گردشگران نوروزی، بیان داشت: امسال بیش از ۵ هزار جلسه ستاد سفرهای نوروزی در سراسر کشور برگزار شد.