حمیدرضا محمدحسینی تختی در گفتوگو با خبرنگار مانا در بندرعباس با اشاره به عملکرد ۱۱ ماهه بنادر شهید باهنر و شرق استان، اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون، دو میلیون و ۷۶۸ هزار و ۳۳ تن کالای نفتی و غیرنفتی در بنادر شهید باهنر، هرمز، تیاب، سیریک و جاسک تخلیه و بارگیری شده است.
وی افزود: تخلیه و بارگیری کالاهای غیرنفتی در مدت زمان یاد شده با ثبت میزان دو میلیون و ۳۳۵ هزار و ۳۹۷ تن از رشد ۳۵ درصدی برخوردار بوده است.
مدیر بنادر و دریانوردی شهید باهنر و شرق استان هرمزگان ادامه داد: ترانزیت کالاهای غیرنفتی ۴۷، صادرات ۴۱ و واردات کالاهای غیرنفتی نیز در همین مدت ۳۱ درصد به نسبت مدت مشابه سال قبل رشد داشته است. محمدحسینی تختی اضافه کرد: تخلیه و بارگیری کالاهای غیرنفتی در بنادر شهید باهنر و شرق استان به ترتیب با ثبت ۳۴ و ۳۵ درصد افزایش، به مقدار دو میلیون و ۷۳۱ هزار و ۱۴۷ تن رسیده است.
این مقام مسئول همچنین عنوان کرد: بنادر شهید باهنر و شرق استان، در بخش تخلیه و بارگیری کالاهای نفتی نیز از رشد ۹ درصدی برخوردار بودهاند.
وی با اشاره به اینکه از ابتدای سال جاری عملیات تخلیه و بارگیری کانتینرهای یخچالی نیز در این بنادر با رشد قابل توجهی به نسبت مدت مشابه سال قبل همراه بوده است، تصریح کرد: از ابتدای سال جاری تا پایان بهمنماه، ۷۶ هزار و ۹۰۸ TEU کانتینر یخچالی تخلیه و بارگیری شده است.
محمدحسینی تختی با بیان اینکه عملیات کانتینری در مجموع ۳۸ درصد به نسبت مدت مشابه سال گذشته رشد داشته است، افزود: در این مدت، ۵۴ هزار و ۸۳۴ فروند شناور وارد این بنادر شده که از این تعداد، ۴۰۶ فروند شناور بالای هزار تن و ۵۴ هزار و ۴۲۸ فروند نیز شناور زیر هزار تن بوده است.
مدیر بنادر و دریانوردی شهید باهنر و شرق استان هرمزگان تصریح کرد: در همین مدت زمان، ۱۲۰ هزار و ۱۶۶ دستگاه کامیون کار حمل و نقل کالاهای وارد شده و خارج شده از بنادر شهید باهنر، تیاب، سیریک و جاسک انجام دادهاند که این میزان نیز با رشد ۳۳ درصدی همراه بوده است.