دکتر مهدی بلوکی در گفتوگو با خبرنگار مانا اظهار داشت: در راستای احیای مرجانهای جزایر خارگ و خارگو، ۲۰ هزار قلمه مرجان در آبهای ساحلی اطراف این جزایر کاشته شده است.
رئیس گروه اکولوژی دریا معاونت محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به اینکه این مرجانها طی دو سال گذشته در آبهای ساحلی جزایر خارگ و خارگو کاشته شدهاند، گفت: پایشهای انجام شده اخیر در این مناطق نشان داد که مرجانهای کاشته شده با رشد ۱۵ تا ۲۰ سانتیمتری همراه بودهاند.
وی با بیان اینکه مرجانهای کاشته شده از وضعیت مناسبی برخوردارند، اذعان داشت: براساس پایشهای صورت گرفته، وضعیت سایر مرجانهای اطراف جزایر خارگ و خارگو امسال بسیار مناسب است و موردی از سفیدشدگی مشاهده نشده است.
به گفته این مقام مسئول در سازمان حفاظت محیط زیست، با احیای مرجانهای خلیج فارس به عنوان بخش مهمی از اکوسیستم دریایی، شاهد بهبود خدمات اکوسیستمی و تسریع روند بازسازی مرجانها خواهیم بود.
وی بر ضرورت همکاری ارگانهای مرتبط با دریا با سازمان محیط زیست در راستای حفاظت و بازسازی مرجانها تاکید کرد و گفت: در این میان نقش مراکز علمی و نیز مناطق آزاد به دلیل حضور در منطقه خلیج فارس از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.
رئیس گروه اکولوژی دریا معاونت محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست، تصریح کرد: آبسنگهای مرجانی خلیج فارس از لحاظ جغرافیایی در وضعیت حساسی قرار گرفتهاند چراکه مجبور به تحمل شرایط ویژهای از لحاظ دمای آب و نیز میزان کدورت و شوری هستند و به همین لحاظ آبسنگهای مرجانی در خلیج فارس استرس بیشتری را نسبت به آبسنگهای مرجانی سایر مناطق دنیا متحمل میشوند.