سید حسین حسینی در گفتوگو با خبرنگار مانا اظهار داشت: بر اساس آخرین آمار منتشر شده، سرانه مصرف آبزیان در تهران ۸ کیلوگرم در سال است که این رقم برای کل کشور ۱۴.۱ به ثبت رسیده است.
رئیس سازمان شیلات ایران گفت: هماکنون میانگین سرانه مصرفی آبزیان در جهان ۲۰ کیلوگرم است که امیدواریم در سالهای آینده بتوانیم فاصله خود را با سرانه مصرف آبزیان در جهان کاهش دهیم.
به گفته وی، طبق برنامه ریزیهای کلان صورت گرفته در سازمان شیلات ایران، با تحقق برنامه هفتم توسعه در صنعت شیلات و آبزی پروری و ظرف پنج سال آینده، قصد داریم حداقل یک چهارم پروتئین مورد نیاز مردم را را از طریق آبزیان تأمین کنیم.
معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان شیلات ایران، فرهنگ سازی از طریق رسانهها و تشویق مردم نسبت به مصرف آبزیان را برای افزایش سرانه مصرف آبزیان بسیار مهم دانست و گفت: از سوی دیگر ارزان سازی آبزیان گام مهمی در راستای تحقق افزایش سرانه مصرف آبزیان در کشور است.