۰۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۲

انتقاد نماینده آبادان از عدم صدور مجوز صید برای صیادان قایق‌دار

نماینده مردم آبادان و اروندکنار در مجلس شورای اسلامی از عدم صدور مجوز صید برای صیادان قایق‌دار آبادانی انتقاد کرد.
کد خبر: ۱۰۰۷۹۰

انتقاد نماینده آبادان از عدم صدور مجوز صید برای صیادان قایق‌دار

 

جلیل مختار در گفتگو با خبرنگار مانا افزود: تقریباً همه صیادان قایق‌دار آبادان و اروندکنار  با مشکل صدور مجور صید روبه‌رو هستند و تاکنون با وجود وعده‌ها، این گره اداری باز نشده است.
وی گفت: صیادان قایق‌دار برای دریافت مجوز صیادی در درگاه مجوز‌های ملی ثبت نام کرده‌اند تا مجوز موقت برای آنها صادر شود ولی این امر محقق نشده است.
نماینده مردم آبادان و اروندکنار در مجلس شورای اسلامی گفت: بر‌اساس هماهنگی انجام شده شیلات خوزستان پس از هماهنگی با سازمان شیلات ایران، باید برای صیادان پروانه فعالیت دائمی صادر و آنها را به اداره ثبت شناوران اداره کل دریانوردی و بنادر استان معرفی کند.
مختار با بیان اینکه سردرگمی صیادان قایق‌دار مشکلات زیادی در معیشت این قشر به وجود آورده است خواستار سرعت عمل شیلات برای صدور مجوز صید شد.
وی بر قانونمندی صید در صیدگاه‌های شمال‌غرب خلیج فارس، مناطق آبراهی و خور‌های خوزستان با هدف صیانت از منابع و ذخایر آبزیان تاکید کرد و افزود: صید بی‌رویه و غیرمجاز مخاطرات زیادی به همراه دارد.
بر‌اساس اعلام شیلات خوزستان حدود ۶۵۰۰ صیاد در آبادان، خرمشهر، اروندکار و چوئبده با ۴۷۲ فروند لنج و ۴۷۹ فروند قایق به صید و صیادی اشتغال دارند.
سالانه حدود ۵۰ هزار تُن ماهی و میگوی دریایی در صیدگاه‌ها و خور‌های شمال‌غرب خلیج فارس صید می‌شود که هرساله به علت فشار بیش از حد به ذخایر آبزیان، این رقم رو به کاهش است.
صید غیرمجاز، قاچاق ماهی و میگو به کشور‌های حوزه خلیج فارس، سنگینی ناوگان، ورود شناور‌های خارجی به محدوده صیدگاه‌های داخلی، استفاده از روش‌های غیرقانونی و مخرب همچون ترال و فعالیت شناور‌های غیرمجاز و صید در زمان ممنوعیت از چالش‌های صید و صیادی در خوزستان است.
معیشت حدود ۵۰ هزار خانوار خوزستانی با صید و صیادی گره خورده است.

ارسال نظرات
آخرین اخبار