۰۹ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۸
مدیرکل شیلات استان هرمزگان:

فرهنگ‌سازی مصرف سرانه آبزیان ضروری است/ زنجیره تولید تا مصرف آبزیان باید تقویت شود

مدیرکل شیلات استان هرمزگان از فرهنگ‌سازی مصرف سرانه آبزیان به عنوان یک ضرورت مهم یاد کرد و ادامه داد: ترغیب و هدایت سرمایه گذران در زمینه طرح‌های توسعه‌ای، ارتقاء کیفیت و صنایع پیشین و پسین شیلاتی و غیره نیز، از اهم برنامه‌های حوزه شیلات است.
کد خبر: ۱۰۰۴۰۶

فرهنگ‌سازی مصرف سرانه آبزیان ضروری است/ زنجیره تولید تا مصرف آبزیان باید تقویت شود

 

به گزارش خبرنگار مانا از بندرعباس، مسعود بارانی در نشست بررسی مشکلات صیادان، سردخانه‌ها و کارخانجات تُن ماهی استان که با حضور مدیرکل دفتر بهبود کیفیت فرآوری و توسعه بازار آبزيان سازمان شيلات ايران، نماینده کنسرسیوم آبزیان و جمعی از مسئولین و بهره‌برداران شیلاتی برگزار شد، اظهار کرد: نقش شیلات در تأمین قسمتی از پروتئین با ارزش جامعه و حصول منابع ارزی و درآمد ملی قابل توجه است.
وی با اشاره به اینکه صنعت شیلات می‌تواند نقش بسیار مهمی در درآمدزایی، اشتغال و تامین نیازهای پروتئینی مردم داشته باشد، افزود: توسعه فعالیت‌های واحدهای فرآوری و بسته‌بندی آبزیان، پیگیری افزایش بازار مصرف آبزیان و همچنین ارتقای سرانه مصرف آبزیان جزو مهمترین اولویت‌های شیلاتی است.
مدیرکل شیلات استان هرمزگان از فرهنگ‌سازی مصرف سرانه آبزیان به عنوان یک ضرورت مهم یاد کرد و ادامه داد: ترغیب و هدایت سرمایه گذران در زمینه طرح‌های توسعه‌ای، ارتقاء کیفیت و صنایع پیشین و پسین شیلاتی و غیره نیز، از اهم برنامه‌های حوزه شیلات است.
بارانی همچنین کنترل و نظارت بر کیفیت جابجایی، نگهداری، توزیع و عرضه آبزیان و فرآورده‌های شیلاتی بر‌اساس استاندارد‌های مصوب و دستورالعمل‌های ابلاغی و نظارت مستمر و دوره ای بر فعالیت‌های واحد‌های فرآوری بسته بندی آبزیان را از دیگر برنامه‌های شیلاتی عنوان کرد.
گفتنی است، در این نشست حاضرین در ارتباط با افزایش سطح تعاملات، توسعه و گسترش فعالیت‌های مشترک تبادل نظر کردند و مقرر شد تا پیگیری‌های لازم در ارتباط با ارتقای تعامل و همکاری با نگاه بر تولید ایمن و پایدار صورت پذیرد.

ارسال نظرات
آخرین اخبار