نورالله اسعدی در گفتگو با خبرنگار مانا افزود: بازدید گردشگران از جاذبههای دریایی و طبیعی خرمشهر در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۶۵ درصد افزایش یافته است.
وی گفت: بر اساس برآورد انجام شده ورود گردشگران به منطقه در این مدت ۱۹۰ میلیارد ریال درآمد برای بخش خصوصی ایجاد کرد ضمن آنکه سبب ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی در خرمشهر شد.
اسعدی اظهار داشت: پس از گذشت دو سال وقفه در گردشگری دریایی در بنادر کشور به دلیل شیوع کرونا، امسال استقبال گستردهای از گردشگری آبی در رودخانههای کارون و اروندرود در خرمشهر صورت گرفت.
مدیرکل بندر و دریانوردی خرمشهر با بیان اینکه در راستای توسعه گردشگری آبی هشت اسکله فلزی در چهار نقطه رودخانه کارون طراحی و نصب شد گفت: این هشت اسکله گردشگری در چارچوب ساز و کارهای قانونی به شرکتها و نهادهای فعال در زمینه گردشگری واگذار میشود.
اسعدی افزود: بر اساس برآورد انجام شده ۶۵ درصد از کل جابهجایی ترددها از این هشت پست اسکله در زمینه گردشگری بوده است.
وی با اشاره به اینکه بندرگاه خرمشهر یکی از جاذبههای مورد علاقه گردشگران است اظهار داشت: خرمشهر بزرگترین بندر تجاری آزاد کشور است و در سالهای آینده افقهای روشنی برای توسعه گردشگری پیش روی ما است.
با وجود آنکه خرمشهر در دوران جنگ تحمیلی آسیبهای جدی به زیرساختهای آن وارد شد، ولی هم اکنون بازسازی این شهر بندری، جذابیت و طراوت خاصی به شهر بخشیده است.