برای سلامتی خود و دیگران ماسک بزنید
فرمانده مرزبانی و دریابانی خوزستان از توقیف دو محموله بزرگ کالای قاچاق در آبهای شمال غرب خلیج فارس که به مقصد بنادر خوزستان در حرکت بودند خبر داد.
سردار لطفعلی پاکباز در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار مانا افزود: مأموران دریابانی در جریان بازرسی از دو فروند شناور باری مشکوک به حمل کالای قاچاق، آنان را توقیف و کالاهای آنان را ضبط کردند.
وی گفت: این شناورها که در یکی از بنادر کشورهای حوزه خلیج فارس بارگیری کرده بودند ۵۰ دستگاه کولر گازی، ۳۵ دستگاه جارو برقی و ۱۰ دستگاه ماشین لباسشویی فاقد اسناد گمرکی را کشف کردند.
فرمانده مرزبانی و دریابانی خوزستان ارزش این دو محموله کالای قاچاق را ۲۰ میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: در این ارتباط شش متهم به قاچاق کالا بازداشت و پس از تشکیل پرونده، تحویل مراجع قضایی شدند.
سردار پاکباز بر تداوم مبارزه با پدیده قاچاق کالا و سوخت با هدف حمایت از تولید داخلی و اشتغال تاکید کرد و افزود: با تلاشهای صورت گرفته، آبهای شمالی خلیج فارس و بنادر جنوبی خوزستان برای قاچاق کالا ناامن شده است.
خوزستان با ۵۰۰ کیلومتر ساحل همواره با پدیده قاچاق کالا و سوخت روبهرو بوده است.