دکتر عیسی گلشاهی در گفتگو با خبرنگار مانا اظهار داشت: با توجه به اهداف فائو و سازمان شیلات که مساله امنیت غذایی در دستور کار آنها قرار دارد، لذا کنترل قیمت آبزیان و جلوگیری از افزایش بیرویه آنها برای توسعه غذای سالم بین مردم، همواره مورد توجه سازمان شیلات ایران قرار دارد.
مدیر کل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات ایران، با اعلام اینکه سرانه مصرف آبزیان کشور سال به سال در حال افزایش است، اظهار داشت: سرانه مصرف آبزیان کشور در سال گذشته به ۱۳.۳ کیلوگرم رسید.
این مقام مسئول در سازمان شیلات ایران، بیان داشت: این در حالی است که سرانه مصرف آبزیان کشور در سال ۹۸، ۱۲.۸ کیلوگرم در سال بود.
وی با اشاره به ارزش بالای غذایی ماهی در مقایسه با گوشت قرمز و مرغ اذعان داشت: هم اکنون شاهد این امر هستیم که مردم در مقایسه با سالهای گذشته نسبت به خرید ماهی و افزودن آن در سبد غذایی خود رغبت بیشتری نشان میدهند.
این مقام مسئول در سازمان شیلات ایران، یادآور شد: امیدواریم اطلاع رسانیها در خصوص مزایای مصرف آبزیان در مقایسه با گوشت قرمز بیش از پیش افزایش یابد تا شاهد رشد قابل توجه سرانه مصرف آبزیان کشور در سالهای آینده باشیم.
گلشاهی در ادامه گفتههای خود به افزایش نرخ ماهی قزالآلا از ۲۹ هزار تومان به ۴۲ هزار تومان اشاره کرد و بیان داشت: مهمترین دلیل این افزایش قیمت افزایش قیمت نهادههای پرورش این گونه ماهی است که تاثیر زیادی در افزایش قیمت فروش آن داشته است.
مدیر کل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات ایران، همچنین به تولید سه میلیون کنسرو ماهی قزلآلا به عنوان گونه پرطرفدار در کشور طی سال گذشته اشاره و عنوان کرد: امیدواریم این روند در سال جاری نیز ادامه داشته باشد.
وی همچنین در خصوص ماهی تیلاپیا نیز گفت: این گونه ماهی از ارزش غذایی بسیار بالایی برخوردار است که با کاهش واردات آن هم اکنون شاهد افزایش تولیدات داخلی این گونه ماهی پرطرفدار هستیم.
وی در خصوص تن ماهی و عرضه آن در بازار داخلی اذعان داشت: تن ماهی همواره مورد استفاده مردم قرار داشته و لذا سازمان شیلات ایران نیز بر قیمت عرضه این محصول شیلاتی نظارت کامل را خواهد داشت تا این محصول با قیمت مناسب در اختیار مردم قرار گیرد.