به گزارش خبرنگار مانا، رئیس هیئت مدیره شرکت بینالمللی نفیس کوثر هندیجان در حاشیه بهرهبرداری از این خط تولید گفت: این شرکت با دستگاههای به روز دنیا در صنعت آبزی پروری، عمل آوری و فرآوری انواع محصولات آبزیان در هندیجان ظرفیتی بالغ بر بیش از ۱۵۰۰ تن در سال را دارد، اما با توجه به مشکلات شرکت از جمله نبود تامین نیروی کار بومی در این منطقه ساحلی توانسته است فقط ۳۵ درصد از ظرفیت خود را روانۀ بازار کند.
علیرضا آذری با اشاره به اینکه خمیر ماهی (سوریمی) میتواند به عنوان ماده اولیه بسیاری از صنایع غذایی از جمله انواع سوسیس ماهی، کالباس ماهی، ناگت ماهی و دیگر محصولات غذایی به کار رود افزود: ظرفیت تولید این محصول در شرکت بیش از ۲۰۰۰ تُن است.
وی با اشاره به اینکه صید ماهی و میگوی صیدگاههای هندیجان به استانهای دیگر نیز ارسال میشود ابراز امیدواری کرد با راه اندازی این واحد تولیدی، ارزش افزودۀ صید ماهی دریایی در منطقه افزایش یابد.
سالانه حدود ۱۷ هزار تُن ماهی و میگو در آبهای هندیجان صید میشود.