به گزارش مانا، حجت خسروی بیان کرد: در شش ماه نخست امسال، ۷۵ مورد عملیات اضطرار دریایی در آبهای استان انجام گرفت که ۵۷ مورد آن امداد پزشکی و ۱۸ مورد دیگر سانحه دریایی و نقص فنی بوده است.
وی افزود: از تعداد ۱۸ مورد سانحه دریایی هشت مورد آبگرفتگی، چهر مورد آتش سوزی و پنج مورد نیز نقص فنی بوده است.
رئیس اداره ایمنی و حفاظت دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی بوشهر ادامه داد: در خصوص نوع شناورهای سانحه دیده بیشترین آمار با ۹ مورد مربوط به شناورهای سنتی بوده است. یک مورد آتش سوزی هم در شناور نفتکش و هشت مورد دیگر در سایر شناورها از قبیل قایقهای صیادی و تفریحی رخ داده است.
خسروی درباره بیشترین آمار اضطرار دریایی بر حسب مناطق نیز بیان کرد: بندر بوشهر شش مورد، عسلویه پنج مورد، بندر عامری سه مورد، خارگ دو مورد و بنادر دیلم و دیر هرکدام یک مورد عملیات داشتهاند.
وی در خصوص نفرات نجات یافته نیز عنوان کرد: تعداد افرادی که دچار سانحه شدند ۶۶ نفر بوده که در این میان ۶۵ نفر از آنان نجات یافتند. دو مورد فوتی نیز گزارش شده بود که یکی از آنان قبل از اعلام به مرکز هماهنگی اضطرار دریایی فوت شده بود و نفر دوم نیز پس از انتقال به مرکز درمانی جان خود را از دست داد. همچنین یک مورد جسد نیز بر روی آب کشف شد که مربوط به سوانح دریایی گزارش شده نبود و برای احراز هویت تحویل عوامل قضایی شد.
رئیس اداره ایمنی و حفاظت دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی بوشهر، وجود هشت ایستگاه مخابراتی، شش پایگاه جستجو و نجات با استقرار شش فروند شناور جستجو و نجات (قایق ناجی پنج فروند و یک قایق سار)، یک فروند بالگرد استیجاری و یک فروند واحد پروازی سیمرغ (جایروپلین) را از جمله ظرفیتهای اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر عنوان کرد.
خسروی تاکید کرد: همچنین برای تسریع در اطلاع رسانی و پیشگیری از هرگونه تاخیر در پاسخگویی به اضطرارهای دریایی، سامانه تلفنی ۱۵۵۰ بدون نیاز به پیششماره تخصیص یافته است.