به گزارش مانا، محمد قاسمی در جمع خبرنگاران افزود: از مجموع عملیاتهای امداد و نجات انجام شده ۳۳ مورد نیاز پزشکی و ۱۰ مورد آن نیز مرتبط به سوانح دریایی و نقص فنی بودهاست.
وی بیان کرد: مجموع سوانح دریایی این چهار ماه شامل چهار مورد آبگرفتگی و شش مورد نیز آتش سوزی و نقص فنی شناورها است.
قاسمی ادامه داد: از مجموع ۱۰ سانحه دریایی بیشترین آنها با پنج مورد مربوط به شناورهای سنتی، یک مورد نفتکش و چهار مورد نیز مربوط به سایر قایقهای تفریحی و صیادی گزارش شدهاست.
وی افزود: بیشترین آمار بروز اضطرار دریایی با چهار مورد در منطقه بوشهر و عسلویه و عامری هر کدام دو مورد، و خارگ و دیلم نیز هر کدام یک مورد گزارش اضطرار داشتهاند.
معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر اظهار داشت: در مجموع شمار افراد مضطر ۳۷ نفراست که تمامی آنها نجات یافتهاند و تنها یک مورد فوتی گزارش شده که فرد یاد شده قبل از گزارش به مرکز هماهنگی اضطرار دریایی بوشهر فوت شده بود.
وی بیان کرد: یک مورد جسد نیز روی آب پیدا شد که مربوط به سوانح دریایی گزارش شده نبود و برای احراز هویت به مبادی قضایی تحویل شدهاست.
محمد قاسمی گفت: هشت ایستگاه مخابراتی، شش پایگاه جستجو و نجات با استقرار شش فروند شناور جستجو و نجات، پنج فروند قایق ناجی و یک قایق سار، یک فروند بالگرد استیجاری و یک فروند واحد پروازی سیمرغ (جایرو پلین) از جمله ظرفیتهای اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر در زمینه جستجو و نجات دریایی است.
وی یادآور شد: پایگاههای جست و جو و نجات استان در بنادر بوشهر، عسلویه، دیر، عامری، خارگ و دیلم استقرار دارند.
قاسمی بیان کرد: به منظور تسریع در اطلاع رسانی و پیشگیری از هر گونه تاخیر در پاسخگویی به اضطرارهای دریایی، سامانه تلفنی ۱۵۵۰ بدون نیاز به پیش شماره به این مهم اختصاص یافته است.