به گزارش مانا بهروز آقایی اظهار کرد: سازمان بنادر و دریانوردی در نظر دارد با استفاده از مطالعات تعامل شهر و بندر، استخراج تعهدهای فی مابین و پتانسیل همافزایی، زمینه همکاری سازنده بین این دو حوزه را افزایش دهد تا ضمن مشارکت در پروژههای زیرساختی شهری با هدف تحقق مسئولیتهای اجتماعی، نهادهای مختلف شهری را جهت تسهیل فرایند صادرات و واردات از طریق بندر تشویق کند.
وی افزود: اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان نیز امسال و سال گذشته در راستای وظایف اجتماعی و تحقق اهداف منشور حقوق شهروندی به منظور تعامل هر چه بیشتر شهر و بندر چابهار اقدامات مهمی را انجام داده است.
مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان ادامه داد: احداث درمانگاه، برنامه ریزی جهت ایجاد دو مرکز جست و جو و نجات دریایی در پسابندر و زرآباد، آغاز مطالعات دو بندر گردشگری دریایی و دو ایستگاه مطالعاتی، راهاندازی ایستگاه هواشناسی ساحلی لحظهای، احداث ایستگاه جزر و مد سنجی و ایجاد شش موج شکن چند منظوره مردمی به منظور اجرای پروژههای گردشگری و آبزی پروری از جمله این اقدامهاست.
آقایی با بیان این که نقش بندر چابهار تغییر کرده و دیگر یک بندر سنتی نیست، بلکه با افزایش ظرفیت تخلیه و بارگیری و تکمیل تجهیزات استراتژیک به بندری چند منظوره در کلاس جهانی تبدیل شده است گفت: مقامهای کشوری و لشکری نگاه ویژهای به این بندر بینالمللی دارند و اعتبارات عمرانی بسیار خوبی برای توسعه آن در نظر گرفتهاند.
وی با اشاره به تشریک مساعی بندر چابهار در ساخت ۱۹ کیلومتر آزاد راه و ریل تاکید کرد: بندر چابهار در حال برداشتن گامهای عملی و نقش آفرینی ملی و بینالملی است به گونهای که در یک هفته گذشته پنج کشتی حامل کالای اساسی کشور شامل گندم، جو، سویا و ذرت در این بندر پهلو گرفته است.