مدیرکل فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان بنادر و دریانوردی:
چابهار به عنوان پایلوت در طرح هوشمندسازی بنادر کشور انتخاب شد
مدیرکل فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان بنادر و دریانوردی با اعلام اینکه بندر چابهار به عنوان پایلوت طرح هوشمندسازی بنادر انتخاب شده است، گفت: امیدواریم از ابتدای مردادماه سال جاری عملیات اجرایی آن در بندر چابهار شروع شود.
به گزارش مانا، محمدقائم تاج گردون مدیرکل فناّوری اطلاعات و ارتباطات (فاوا) سازمان بنادر و دریانوردی اظهار داشت: در هر جایگاهی که هستیم باید متوجه باشیم که عملکرد ما به نفع کل سازمان بنادر و دریانوردی باشد نه فقط بخشی که در آن فعالیت میکنیم.
وی با اشاره به اینکه در آبان ماه سال گذشته نقشه هوشمندسازی سازمان بنادر و دریانوردی مشخص شد و در آذرماه مصوب شد، گفت: در این نقشه راه اقدامات کلیدی و ۱۱ پروژه مصوب تعیین شدند.
مدیرکل فناّوری اطلاعات و ارتباطات سازمان بنادر و دریانوردی بیان کرد: فاز یک این نقشه راه تا پایان سال ۱۴۰۰ و فاز دوم تا پایان سال ۱۴۰۴ طرح ریزی شده است.
تاج گردون با بیان اینکه هدف این نقشه راه، یکپارچه سازی سامانههای نرم افزاری سازمان، اعم از سامانههای عملیاتی بندری و دریایی است، گفت: هدف کلان سازمان، رشد و توسعه هوشمندسازی در بنادر است.
وی با اعلام اینکه بندر چابهار به عنوان پایلوت طرح هوشمندسازی بنادر انتخاب شده است، بیان کرد: امیدواریم از ابتدای مرداد ماه سال جاری عملیات اجرایی آن در بندر چابهار شروع شود.
مدیرکل فناّوری اطلاعات و ارتباطات سازمان بنادر و دریانوردی اضافه کرد: با اجرای این سامانه، بندر چابهار به عنوان اولین گام سازمان بنادر، در فرآیند هوشمندسازی بنادر کشور محسوب میشود.
تاج گردون با بیان اینکه باید در یک سامانه جامع همه رویهها تعریف شود، گفت: بندر چابهار مزایایی دارد که با توجه به آنها امیدواریم مدل مطلوب را عملیاتی کنیم که در این صورت در سایر بنادر کشور استفاده خواهد شد.
وی با اشاره به ویژگیهای بندر چابهار برای اجرای این طرح بیان کرد: خیلی از بنادر کشور متقاضی اجرای طرح به صورت پایلوت در آن بندر بودند، اما استاندارد بودن طرح توسعه بندر چابهار و تقویت زیرساختهای حمل و نقل چندوجهی و ورود حجم بالایی از کالا از جمله ویژگیهایی است که موجب انتخاب شدن بندر چابهار برای اجرای این طرح بوده است.
مدیرکل فناّوری اطلاعات و ارتباطات سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه امیدواریم بتوانیم به کمک این سامانه پاسخگوی نیازها باشیم، گفت: این مدل ساده است و پیچیدگیهای خاص خود را ندارد و اگر در اجرا نتیجه خوبی حاصل شود امیدوارکننده است.