وی با اشاره به اینکه ورود هر گردشگر عراقی برای انجام امور درمانی 500دلار ارزآوری برای کشوردارد، افزود: زیرساخت های درمانی شهرهای آبادان و خرمشهر برای گردشگران سلامت مناسب بوده و هزینه های درمانی در مقایسه با کشورهای همجوار اقتصادی تر است.
مدیرکل بهداشت و سلامت منطقه آزاد اروند با اشاره به جمعیت پنج میلیون نفری استان بصره و نزدیکی به شهرهای خرمشهر و آبادان افزود: این شرایط سبب شده تا گردشگران عراقی برای بهره مندی از خدمات پزشکی شهرهای جنوبی خوزستان اشتیاق خاصی داشته باشند.
دکترموسوی با بیان اینکه گردشگران عراقی از مرز زمینی شلمچه و مرز دریایی خرمشهر وارد این منطقه می شوند، افزود: در آینده باید برای بهبود تجهیزات پزشکی به منظور پذیرش گردشگران عراقی سرمایه گذاری بیشتری صورت گیرد.
وی رونق گردشگری سلامت را در بهبود و رونق اقتصادی شهرهای بندری آبادان و خرمشهر بسیار تاثیرگذار خواند وافزود: ورود هر گردشگر ، پنج فرصت شغلی ایجاد می کند.
مدیرکل بهداشت و سلامت منطقه آزاد اروند ، حذف ویزا در افزایش تعداد گردشگران عراقی را موثر خواند.
از آذر ماه 1396 با استناد به قانون اداره مناطق آزاد کشور ، ورود گردشگران خارجی بدون داشتن ویزا به منطقه آزاد اروند مجاز شناخته شد.
تاکنون بیش از 300هزار گردشگر عراقی و دیگر اتباع خارجی وارد منطقه آزاد اروند شدند.
شهرهای خرمشهر ، آبادان ، جزیزه مینو بخشی از ساحل اروندرود در محدوده منطقه آزاد اروند قرار دارند. این منطقه با آبهای بین المللی و خلیج فارس و دو مرز زمینی و دریایی با عراق ارتباط دارد.