۲۶ دی ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۱

عدم وجود اسکله تفریحی در نوار ساحلی بوشهر

مدیر کل اداره میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر از عدم وجود اسکله تفریحی در نوار ساحلی استان بوشهر و جزایر آن، به عنوان مهمترین معضل زیرساختی در بخش توریسم دریایی این استان در کنار نبود شناورهای تفریحی مناسب خبر داد.
نویسنده: حسنا شمس آرا
کد خبر: ۷۸۱۷۷
عدم وجود اسکله تفریحی در نوار ساحلی بوشهر
ناصر امیرزاده در گفتگو با خبرنگار مانا به عدم وجود اسکله تفریحی در نوار ساحلی استان بوشهر و جزایر آن اشاره کرد و گفت: این در حالی است که استان بوشهر یکی از مهمترین پتانسیل های توریسم کشور در زمینه توریسم دریایی محسوب می شود.
مدیر کل اداره میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر، عدم وجود اسکله تفریحی در نوار ساحلی استان بوشهر و جزایر آن را به عنوان مهمترین معضل زیرساختی در بخش توریسم دریایی این استان در کنار نبود شناورهای تفریحی مناسب قلمداد کرد.
امیرزاده، اسکله تفریحی را ابتدایی ترین زیرساخت توریسم دریایی عنوان کرد و بیان داشت: انجام گشت های دریایی نیازمند اسکله ای مناسب برای پهلوگیری شناورها و تردد راحت گردشگران برای سوار یا پیاده شدن از شناورهای تفریحی است.
وی در ادامه با اشاره به اینکه ساخت اسکله تفریحی از وظایف بخش دولتی و سازمان بنادر و دریانوردی محسوب می شود، خاطرنشان ساخت: هزینه ساخت بالای اسکله ها مانع از جذب سرمایه گذاران بخش خصوصی برای ساخت اسکله های تفریحی می شود. 
این مقام مسئول در استان بوشهر اذعان داشت: توجه به ایجاد زیرساختهای توریسم دریایی در نوار ساحلی باید مورد توجه هر چه بیشتر قرار گیرد تا به این ترتیب زمینه توسعه توریسم و بهره اقتصادی در استان های جنوبی کشور فراهم شود.
وی عنوان کرد: سواحل زیبا و دریای خلیج فارس در استان بوشهر از جذابیت بسیار زیادی برای جذب گردشگران داخلی و خارجی برخوردار است که بدون شک جذب این گردشگران نیازمند ایجاد زیرساختهای مناسب گردشگری در سواحل و دریا است.
این مقام مسئول در استان بوشهربا اشاره به اینکه توسعه توریسم دریایی در بوشهر علاوه بر رونق گردشگری منطقه می تواند به توسعه توریسم سلامت نیز کمک شایانی کند، اظهار کرد: همین امر زمینه ورود گردشگران خارجی به استان بوشهر را به ویژه از کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس فراهم می کند.
این مقام مسئول در استان بوشهر یکی از مهمترین زیرساختهای لازم در بخش گردشگری دریایی استان بوشهر را ساخت پلاژ اعلام کرد.
امیرزاده همچنین به عدم وجود پلاژ در نوار ساحلی استان بوشهر اشاره کرد و گفت: با وجود اینکه بخش زیادی از نوار ساحلی خلیج فارس در بخش جنوبی به استان بوشهر اختصاص یافته است، اما متاسفانه امکان شنا در ساحلی مناسب برای گردشگران در استان وجود ندارد.
وی گفت: از سال گذشته مقرر شده است شهرداری های شهرستان های ساحلی نسبت به ساخت پلاژ در شهرستان خود اقدام کنند.
مدیر کل اداره میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر، یادآور شد: پس از مطالعات انجام شده ساخت 10 پلاژ در 10 شهرستان ساحلی استان نهایی شد که هنوز این طرح های اجرایی نشده و شرایط شنا در فضایی مناسب در استان بوشهر همچنان برای گردشگران به ویژه بانوان فراهم نیست.
به گفته وی، طرح اولیه به منظور چگونگی ایجاد این پلاژهای تخصصی ویژه بانوان از سوی اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان تهیه شده و در اختیار استانداری قرار گرفته است.
مدیر کل اداره میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر تاکید کرد: قرار است در این پلاژه ها علاوه بر خدمات مناسب برای شنا کردن بانوان سایر امکان تفریحی و رفاهی نیز متناسب با توریسم دریایی مدرن ایجاد شود.
وی با اشاره به افزایش حضور سرمایه گذاران بخش خصوصی در استان بوشهر به منظور ایجاد زیرساختهای گردشگری دریایی و ساحلی گفت: امید می رود در آینده ای نه چندان دور شاهد افزایش چشمگیر سرمایه گذاری در بخش توریسم دریایی این استان باشیم.
امیرزاده همچنین به تقاضای سرمایه گذاران بخش خصوصی برای خرید و بکارگیری شناورهای تفریحی در آبهای بوشهر اشاره کرد و گفت: به زودی شاهد افزایش تعداد شناورهای تفریحی فعال درآبهای بوشهر و به دنبال آن رونق گردشگری دریایی خلیج فارس خواهیم بود.
برچسب ها: اسکله بوشهر
ارسال نظرات
آخرین اخبار