به گزارش مانا، سرپرست واحد فنی و نگهداری اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان با اشاره به تلاش کارشناسان واحد فنی و نگهداری این اداره کل برای حفظ آماده به کاری تجهیزات استراتژیک تخلیه و بارگیری بندری و کسب رضایتمندی مشتریان و صاحبان کالا گفت: پس از بررسی تقاضاهای بهره برداران برای ارتقاء کمی و کیفی تجهیزات استراتژیک از جمله جرثقیل های ۵۰۰ تنی، برج های مکنده غلات، بازسازی و ساخت برخی از قطعات مهم آنها با بهره گیری از توان تأمین کنندگان داخلی، ضمن اتکاء بر توان بومی در دستور کار قرار گرفت.
مهندس رضا زاده افزود: ساخت جعبه دنده(گیربکس) اصلی جرثقیل های لیپهر LHM ۵۰۰ و بازسازی کامل لگ افقی و عمودی آنلودرهای مکانیکی به سفارش شرکت راهبر پایانه اختصاصی تخلیه و بارگیری غلات به دو شرکت تأمین کننده توانمند داخلی از جمله اهم این اقدامات به شمار می رود.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: در جریان این بازسازی که با ساخت بدنه کانوایر های زنجیری و لینک های مرتبط بوده است، بهینه سازی لازم نیز در رابطه با ایجاد مسیر تردد و دسترسی به آنها صورت پذیرفت.
مهندس رضازاده همچنین ساخت جک استقرار جرثقیل های لیپهر LHM ۵۰۰ و ساخت قرقره های بوم جرثقیل های لیپهر LHM ۵۰۰ را از جمله اقدامات مهمی برشمرد که با مشارکت توان و منابع داخلی در این مجتمع بزرگ بندری صورت پذیرفته است.
ساخت جک هیدرولیکی جرثقیل ۱۴۰ تنی
وی با اشاره به اینکه پروژه ساخت جک هیدرولیکی جرثقیل ۱۴۰ تنی (ویژه تخلیه و بارگیری محموله های سنگین) با اتکاء بر توان صنایع داخلی در این حجم و ابعاد، برای نخستین بار در بنادر کشور صورت می پذیرد، اظهار داشت: تمامی مراحل ساخت این قطعه، تحت نظارت کارشناسان فنی و بازرسی های منظم بر روند ساخت آن صورت گرفته است که موجب تضمین کیفیت نهایی و کارایی آن می شود.
مهندس رضا زاده، تقویت صنایع داخلی، کاهش وابستگی به کشورهای سازنده ی این نوع تجهیزات و همچنین کاهش خروج ارز را از اهم مزیت های انجام این پروژه برشمرد.