محمدرضا معتمدی در گفتگو با خبرنگار مانا افزود: درصورت مراجعه سرمایه گذار داخلی وخارجی و اعلام نیاز، این پروژه ها در منطقه آزاد اروند قابلیت اجرایی دارند.
وی گفت: این پروژه ها در بخش های گردشگری ، بندری ، صنعتی و زیرساخت های اقتصادی و صادراتی، ترانزیت، عمران شهری، لایروبی و حمل و نقل می باشد.
وی گفت: بیشتر این پروژه ها در شهرهای بندری آبادان، خرمشهر، شهرک های صنعتی و جزیره مینو تعریف شده اند.
معاون سرمایه گذاری منطقه آزاد اروند با اشاره به مزیت های نسبی منطقه آزاد اروند از جمله دسترسی به راههای زمینی، راه آهن، بنادر فعال، آبراه اروند، دسترسی به آبهای آزاد، پالایشگاه، گمرک و همسایگی با کشورهای عراق و حوزه های خلیج فارس اظهار داشت:با توجه به این مزیت ها، بازگشت سرمایه مناسب بوده و صادرات کالاو ترانزیت بسیار باصرفه است.
معتمدی با اشاره به اینکه پس از برجام، شرایط و فضای مناسبی برای سرمایه گذاری در مناطق آزاد کشور بخصوص منطقه آزاد اروند اظهار داشت: در شش ماه گذشته چندین هیئت اقتصادی و سرمایه گذاری به منطقه آزاد اروند سفر کرده اند.
تاکنون شرکت هایی از کشورهای کویت، چین، امارات متحده عربی و عراق و دهها شرکت داخلی در منطقه آزاد اروند سرمایه گذاری کرده اند.
منطقه آزاد اروند در بهمن ماه 1384 در محدوده 17هزار هکتاری فعالیت خود را آغاز کرد ولی با تسری منطقه و اراضی اطراف ، این محدوده به بیش از 34هزار هکتار رسیده است.
بنادر آبادان ، خرمشهر و جزیره مینو در محدوده منطقه آزاد اروند هستند و عملیات حصارکشی در کل محدوده منطقه به تازگی به پایان رسیده است.