به گزارش مانا، علی اوسط هاشمی استاندار سیستان و بلوچستان در جلسه ستاد ساماندهی مبادلات مرزی و توسعه صادرات غیر نفتی استان اظهار کرد: در راستای سیاستهای مقام معظم رهبری در خصوص تحقق اقتصاد مقاومتی برای توسعه و تجهیز بندر چابهار وتنها در یکساله جاری بیش از سه هزارمیلیارد تومان اعتبار از محل صندوق توسعه ملی اختصاص یافته است.
استاندار ادامه داد: بندر چابهار در مسیر فعال شدن قرار گرفته است. چابهار در گذشته از نگاه برنامه ای و رویکردی دولت پنهان مانده بود که با پیگیریهای انجام شده تا سال آینده ظرفیت ترانزیت کالا از 2.6 میلیون تن به 6 میلیون تن درسال افزایش خواهد یافت.
هاشمی ، بندر چابهار و دریا را از قابلیتهای منحصر به فرد استان عنوان کرد و افزود : باید به سمت تمرکززدایی از سایر بنادر برویم و بندر چابهار را به عنوان یک بندر ملی معرفی کنیم.
وی همچنین در بحث مبادلات مرزی با اشاره به ضرورت احداث پل دوم پایانه مرزی میلک گفت : احداث این پل علاوه براشتغالزایی ، توسعه تجارت و رونق اقتصادی دو کشور را به دنبال خواهد داشت و در شرایط پساتحریم این یک اقبال و حضوری نو برای استان است که باید هدف گذاری شود .
استاندار با اشاره به برگزاری اجلاس سفرا و استانداران در آینده نزدیک ، خواستار مطالعه برروی 30 کشورشرکت کننده در این اجلاس شد و ابراز امیدواری کرد: با اختصاص یک روز به استان و برپایی نمایشگاهی از توانمندیهای اقتصادی استان در حاشیه این اجلاس ، بندر چابهار و استان سیستان و بلوچستان در این فرصت تکرار نشدنی به عنوان یک ظرفیت ملی معرفی شود.
استاندارسیستان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به برپایی نمایشگاه توانمندیهای استان در کشور روسیه از قطع روابط تجاری کشور روسیه با ترکیه به عنوان یک فرصت نام برد و افزود : رایزنی های تجاری و اقتصادی و نشان دادن قابلیتها و توانمندیهای استان فرصت مناسبی برای استفاده از بازار مصرف روسیه است .
اوسط هاشمی همچنین پیشنهاد دعوت از سفیر روسیه برای بازدید از استان و برپایی نمایشگاهی از قابلیتهای استان در زمینه مواد غذایی وپروتئینی ،محصولات کشاورزی و صیادی را مطرح کرد و افزود: می توانیم با روسیه به یک سرمایه گذاری و اسکله مشترک در بندر چابهار نیز بیندیشیم.