۱۰ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۵

ایجاد مسیر گردشگری دریایی از ساحل چابهار تا گواتر

معاون گردشگری سازمان منطقه آزاد چابهار از ساخت دو کمپینگ ساحلی در گواتر و پسابندر به دستور مستقیم دبیر شورای هماهنگی مناطق آزاد تا پایان سال جاری خبر داد.
نویسنده: حسنا شمس آرا
کد خبر: ۵۵۱۸۴
ایجاد مسیر گردشگری دریایی از ساحل چابهار تا گواتر
سعید ریگی به خبرنگار مانا گفت: در نظر داریم در راستای توسعه هر چه بیشتر گردشگری دریایی در چابهار اقداماتی انجام دهیم که تا کنون شاهد آن نبوده ایم.
وی به وجود جاذبه های فراوان در مسیر 130 کیلومتری چابهار تا گواتر اشاره کرد و گفت: در صدد هستیم شرایطی فراهم کنیم تا بتوانیم در محل جاذبه های گردشگری به گردشگران انواع خدمات لازم را ارائه دهیم.
این مقام مسئول در سازمان منطقه آزاد چابهار به وجود سواحل زیبای اقیانوسی منحصر به فرد در مسیر چابهار تا گواتر اشاره کرد و اذعان داشت: باید در این مسیر امکانات لازم گردشگری ایجاد شود تا بتوانیم شاهد حضور چشمگیر گردشگران در این منطقه مهم گردشگری کشور باشیم.
وی متذکر شد: کوه های مینیاتوری چابهار موسوم به کوه های گل افشان به عنوان جاذبه ای شناخته شده در سطح بین المللی است که تمام گردشگران ورودی به چابهار برای بازدید از این جاذبه منحصر به فرد اظهار تمایل می کنند.
معاون گردشگری سازمان منطقه آزاد چابهار گفت: قصد داریم کمپینگ هایی چهت استراحت موقت گردشگران در جوار این کوه ها ایجاد کنیم.
ریگی از ساخت دو کمپینگ ساحلی در گواتر و پسابندر به دستور مستقیم دبیر شورای هماهنگی مناطق آزاد تا پایان سال جاری خبر داد ودر ادامه با بیان اینکه مطالعات لازم جهت جانمایی این کمپینگ ها انجام شده است، تاکید کرد: پیش بینی می شود تا پایان سال جاری شاهد اتمام عملیات ساخت این کمپینگ ها از سوی سازمان منطقه آزاد چابهار باشیم.
به گفته این مقام مسئول در سازمان منطقه آزاد چابهار، این کمپینگ های اقامتی در محل تقاطع کوه های مینیاتوری و ساحل چابهار ایجاد خواهد شد.
وی اذعان داشت: در مسیر چابهار تا گواتر جاذبه های گردشگری دیگری همچون تالاب لیپار وجود دارد که این تالاب در این مسیر و در ساحل دریای عمان واقع شده است.
وی با اشاره به اینکه تالاب لیپار به تالاب صورتی معروف است، گفت: به دلیل وجود برخی پلانکتون های خاص در خلیج گواتر در نیمه دوم سال شاهد ایجاد پدیده جزر و مد قرمز در این خلیج هستیم که در آن موقع از سال آب تالاب لیپار نیز صورتی رنگ می شود.
معاون گردشگری سازمان منطقه آزاد چابهار تاکید کرد: دیدن این مناظر زیبا و رنگی چشم هر بیننده ای را خیره می کند.
وی اذعان داشت: متاسفانه تاکنون از این جاذبه های بی بدیل طبیعی در مسیرچابهار تا گواتر در راستای جذب گردشگران تلاش های لازم صورت نگرفته است که امیدواریم ما بتوانیم در این زمینه موفق عمل کنیم.
ریگی در ادامه جنگل های دریایی حرا در منطقه گواتر را از دیگر جاذبه های این مسیر عنوان کرد و گفت: همچنین در این منطقه امکان مشاهده دلفین ها نیز برای گردشگران وجود دارد.
به گفته وی، جنگل های دریایی حرا در منطقه خلیج گواتر پدیده بسیار زیبای طبیعی است که این امکان را فراهم می کند بتوانیم گردشگران زیادی را برای دیدن این جنگل های منحصر به فرد از چابهار به سمت گواتر هدایت کنیم.
وی درخت انجیر معابد را یکی دیگر از جاذبه های گردشگری در مسیر 130 کیلومتری چابهار تا گواتر عنوان کرد و گفت: این درخت بالاتر از روستای رمین واقع شده و همواره مورد توجه گردشگران است.
این مقام مسئول در سازمان منطقه آزاد چابهار عنوان کرد: همچنین درخت انجیر معابد در روستای تیس و روستای کهیر نیز دیده می شود.
وی اذعان داشت: شاخه های این درخت هنگامی که به زمین می رسد خود تبدیل به درختی دیگر می شود به طوری که قطر چتر این درخت به چند ده متر نیز می رسد.
ریگی تاکید کرد: امیدواریم جامعه محلی ساکن در مسیر ساحلی چابهار – گواتر نیز همکاری های لازم را برای توسعه گردشگری در این مسیر با منطقه آزاد چابهار داشته باشند.
معاون گردشگری سازمان منطقه آزاد چابهار عنوان کرد: در نهایت با تهیه پکیج کامل گردشگری از جاذبه های موجود در مسیر چابهار- گواتر، تورهای گردشگری به این مسیر راه اندازی می شود و شرایطی ایجاد می شود که بتوان در محل این جاذبه ها به گردشگران خدمات مناسب را ارائه داد.
برچسب ها: گردشگری دریایی
ارسال نظرات
آخرین اخبار