۲۹ دی ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۴

پرداخت ۴ هزار و ۶۸۰ میلیارد تومان به بیمه‌شدگان حادثه بندر شهید رجایی

معاون اتکایی و عضو هیئت عامل بیمه مرکزی، درباره پرداخت خسارت‌های ناشی از حادثه در بندر شهید رجایی گفت: به طور کلی حدود ۵ هزار و ۶۹۱ میلیارد تومان خسارت به صنعت بیمه در رشته‌های مختلف اعلام شد که از این میزان حدود ۴ هزار و ۶۸۰ میلیارد تومان پرداخت قطعی به بیمه‌گذاران انجام شده است.
کد خبر: ۱۰۵۸۲۶

پرداخت ۴ هزار و ۶۸۰ میلیارد تومان به بیمه‌شدگان حادثه بندر شهید رجایی

 

به گزارش مانا به نقل از باشگاه خبرنگاران  جوان، معاون اتکایی و عضو هیئت عامل بیمه مرکزی گفت: در حادثه بندر شهید رجایی در حال حاضر در رشته آتش سوزی ۷۳۵ میلیارد تومان، رشته باربری ۳ هزار و ۶۰۵ میلیارد تومان، بدنه خودرو ۴۸۷ میلیارد تومان، عمر و حوادث ۱۵۰ میلیون تومان خسارت قطعی پرداخت شده است.

مجید تقی‌لو، معاون اتکایی و عضو هیئت عامل بیمه مرکزی، درباره خسارت‌های ناشی از حادثه در بندر شهید رجایی و پرداخت‌های صنعت بیمه به زیان‌دیدگان گفت: در خصوص حادثه بندر شهید رجایی صنعت بیمه تا جای ممکن سعی کرد به بهترین شکل ایفای نقش کند و تعهداتی که به دوش داشت را به بهترین شکل ممکن پرداخت خسارت انجام دهد.

او افزود: در بندر شهید رجایی خسارت متعدد و گوناگونی را متحمل شدیم و پوشش‌های مختلفی را داشتیم؛ به طور کلی حدود ۵ هزار و ۶۹۱ میلیارد تومان خسارت به صنعت بیمه در رشته‌های مختلف اعلام شد که از این میزان حدود ۴ هزار و ۶۸۰ میلیارد تومان پرداخت قطعی به بیمه‌گذاران انجام شده است.

در ادامه این مقام مسئول بیان کرد: در گام نخست باتوجه به اولویت‌های تعیین شده دیه فوتی‌ها و خودرو‌هایی که بیمه بدنه داشتند و آسیب دیده بودند پرداخت شد؛ در خصوص سایر رشته‌ها نیز مطابق روال اقدامات انجام شد تنها در بیمه باربری مقداری چالش داشتیم که برای بیمه‌گذاران تهیه مستندات برای پرداخت خسارت سخت بود سعی کردیم استعلامات را با محوریت بیمه مرکزی و با هماهنگی که با گمرک و سازمان بنادر انجام دادیم به صورت متمرکز خودمان انجام دهیم و این موضوع به شرکت‌های بیمه کمک بزرگی کرد.

او افزود: در حادثه بندر شهید رجایی در حال حاضر در رشته آتش سوزی ۷۳۵ میلیارد تومان، رشته باربری ۳ هزار و ۶۰۵ میلیارد تومان، بدنه خودرو ۴۸۷ میلیارد تومان، عمر و حوادث ۱۵۰ میلیون تومان خسارت قطعی پرداخت شده است.

ارسال نظرات
آخرین اخبار