
محمد طاهری در گفتوگو با خبرنگار مانا اظهار داشت: با اتمام نظارت بر عملکرد بنادر صیادی واگذار شده به بخش خصوصی شامل یک بندر در مازندران و ۶ بندر در خوزستان، واگذاریهای جدید در تعداد بیش از ۴۰ بندر ماهیگیری بر اساس گزارشهای نظارت و ارزیابی عملکرد مدیران بهرهبردار قبلی صورت خواهد گرفت.
مدیر کل دفتر توسعه و مدیریت بنادر ماهیگیری سازمان شیلات ایران از بهبود فرآیند واگذاری مدیریت بنادر ماهیگیری به بخش غیر دولتی به عنوان یکی از اولویتهای مهم سازمان شیلات ایران خبر داد و بیان داشت: واگذاری مدیریت بنادر ماهیگیری به بخش غیر دولتی با اعمال نظارتهای دقیقتر و نیز ارتقاء ایمنی در بنادر ماهیگیری صورت میگیرد.
طاهری با اشاره به اینکه در حال حاضر ۵۰ بندر ماهیگیری فعال در سواحل شمالی و جنوبی کشور وجود دارد، بیان داشت: تا کنون مدیریت بهره برداری ۴۰ بندرصیادی کشور انجام شده و قصد داریم در آینده مدیریت بهره برداری ۱۰ بندر صیادی دیگر را که عمدتا در سواحل جنوبی کشور فعالیت دارند به بخش خصوصی واگذار کنیم.
به گفته این مقام مسئول در سازمان شیلات ایران، واگذاری مدیریت بهره برداری بنادر ماهیگیری به بخش غیر دولتی باعث ارتقای فعالیتهای صیادی و افزایش درآمدزایی خواهد شد، لذا طی سالهای اخیر شاهد این مهم بودهایم.