۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۶

تعداد فوتی به ۳۶ نفر رسید/ تلاش برای اطفا همچنان ادامه دارد

با گذشت حدود ۳۰ ساعت از زمان حادثه در بندر شهید رجایی و تلاش بی‌وقفه نیرو‌های آتش‌نشانی، آتش همچنان به طور کامل مهار نشده است.
کد خبر: ۱۰۲۹۴۶

تعداد فوتی به ۳۶ نفر رسید/ تلاش برای اطفا همچنان ادامه دارد

 

به گزارش خبرنگار مانا از بندرعباس، بر اساس آخرین اطلاعات اعلام شده، تعداد کشته‌شدگان این حادثه به ۳۶ رسیده و حدود یک هزار نفر مصدوم نیز در مراکز درمانی پذیرش شده‌اند.

از این تعداد کشته شده، ۱۸ نفر قابل شناسایی بودند و مابقی به دلیل سوختگی شدید قابل شناسایی نیستند و نیاز به تست دی‌ان‌ای دارند.

در حال حاضر ماموران آتش‌نشانی صنایع مختلف، شهرداری بندرعباس و حتی سایر شهرها و استان‌های همجوار در محل حادثه تلاش دارند تا اطفا به طور کامل انجام شوند.

با این وجود، بر اساس مشاهدات خبرنگار ما از محل حادثه، زبانه‌های آتش و دود غلیظی همچنان قابل مشاهده است.عملیات اطفا از زمین و هوا به وسیله بالگرد و هواپیمای آب‌پاش در حال انجام است.

ارسال نظرات
آخرین اخبار