۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۳

راه‌اندازی خطوط جدید کشتیرانی‌ تجاری و مسافربری در بندر چابهار

مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان از راه‌اندازی خطوط جدید کشتیرانی تجاری و مسافربری از بندر چابهار به کشور‌های دیگر در پی امضای تفاهم‌نامه توسعه همکاری با کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران خبر داد.
کد خبر: ۱۰۲۸۶۹

راه‌اندازی خطوط جدید کشتیرانی‌ تجاری و مسافربری در بندر چابهار

 

به گزارش مانا، بندر چابهار در سواحل زیبای مَکُران به‌عنوان یکی از بنادر مهم کشور از موقعیت راهبردی برخوردار است که می‌تواند موجب توسعه تجارت و حمل‌و‌نقل در جنوب شرق کشور شود.

با توجه به اهمیت و ظرفیت‌های چشمگیر بندر چابهار در استان سیستان و بلوچستان، مسئولان در صدد توسعه فعالیت‌های خدماتی این بندر از جمله افزایش کشتی‌ها، توسعه فعالیت‌ها و فعال کردن خطوط جدید کشتیرانی هستند.

به گفته مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان، با امضای تفاهم‌نامه توسعه همکاری با کشتیرانی جمهوری اسلامی، فعالیت‌های خطوط کشتیرانی و کانتینری این شرکت در بندر چابهار افزایش می‌یابد و به‌زودی خطوط جدید کشتی‌های تجاری و مسافربری از بندر چابهار به سایر کشور‌ها راه‌اندازی می‌شود.

قاسم عسکری نسب روز یکشنبه اعلام کرد: افزایش تعداد کشتی‌های کانتینری جهت تحقق هدفگذاری مشترک سال ۱۴۰۴، راه‌اندازی خطوط جدید کشتی‌های تجاری و مسافربری به کشور‌های همسایه از جمله عمان (بندر سلطان قابوس) و فعال شدن «بانکرینگ» (سوخت‌گیری و سوخت‌رسانی) از مهمترین اهداف گروه کشتیرانی در بندر چابهار است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان پیش از این نیز گفته بود: بندر چابهار با دارا بودن پایانه مسافربری دریایی بندر «شهید کلانتری» به‌عنوان یکی از بزرگترین ترمینال‌های مسافربری دریایی کشور و با آمادگی کشتیرانی جمهوری اسلامی و بخش خصوصی برای تخصیص شناور و همراهی همه ارگان‌های متولی در این حوزه از فرصتی مناسب برای راه‌اندازی خطوط مسافری دریایی با کشور‌های مختلف برخوردار است.

عسکری‌نسب بیان کرد: ظرفیت‌های متنوع و بکر گردشگری دریایی در سواحل مَکران و فرصت‌های بی بدیلی در این پهنه برای توسعه سفر‌های دریایی وجود دارد.

بر اساس این گزارش، بندر چابهار به‌دلیل موقعیت راهبردی و دستیابی به آب‌های آزاد بین المللی جایگاه ویژه‌ای در مبادلات ایران با سایر کشور‌های حوزه خلیج فارس، حاشیه اقیانوس هند (آیورا) و جابه‌جایی کالا و مسافر به کشور‌هایی نظیر آسیای میانه دارد.

چابهار دارای ۲ بندر بزرگ شهید بهشتی و شهید کلانتری است که نقش بسیار مهمی در صادرات و واردات کالا دارند.

اسکله بندر شهید بهشتی چابهار با مساحت ۲۴۰ هکتار، محوطه‌های بارانداز ۱۶ هکتار، انبار‌های مسقف ۳۰ هزار متر مربع و اسکله شهید کلانتری نیز دارای ۳۵ هزار متر مربع بارانداز، ۳۰ هزار مترمربع انبار مسقف و ۱۴ هزار و ۵۰۰ مترمربع محوطه کانتینری است؛ این بنادر هرکدام پنج پست اسکله برای پهلوگیری شناور‌های تجاری دارند.

ارسال نظرات
آخرین اخبار