۲۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۸

پاکسازی خوریات جاسک در راستای مقابله با قاچاق سوخت

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان جاسک گفت: خور «پهنو جگین» جاسک از مخازن و ابزارآلات قاچاق سوخت پاکسازی شد.
کد خبر: ۱۰۲۲۱۷

پاکسازی خوریات جاسک در راستای مقابله با قاچاق سوخت

 

به گزارش مانا از بندرعباس، محمد جواد پارسانیا دادستان عمومی و انقلاب شهرستان جاسک در این ارتباط اظهار کرد: در پی طرح مبارزه با قاچاق سوخت در پی دستور ویژه ریاست محترم قوه قضاییه و تاکیدات ریاست محترم کل دادگستری استان هرمزگان برای این مهم این مسأله در دستور کار قرار گرفت.

پارسانیا گفت: بر مبنای گزارشات مردمی و حسب دستور قضایی صادره به نیرو‌های پایگاه دریابانی جاسک در خور پهنو جگین، نیرو‌های مرزبانی پنج مخزن بزرگ فلزی سوخت با ظرفیت دویست هزار لیتر، سیزده مخزن پلاستیکی، یک مشک ماری، ۹ حلقه لوله و سه دستگاه موتور روبین پرقدرت برای پمپاژ سوخت را جمع آوری کردند. قاچاقچیان سوخت از این تجهیزات برای ذخیره و انتقال گازوییل استفاده می‌کردند.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان جاسک اعلام کرد: مقابله جدی با قاچاقچیان با همکاری مراجع انتظامی و اطلاعاتی آغاز شده و توقیف تمامی اموال حاصل از قاچاق و جزای نقدی و حبس در انتظار قاچاقچیان است.

گفتنی است که از خور‌ها و جنگل‌های حرا برای تخلیه و بارگیری قاچاق سوخت استفاده می‌شود.

ارسال نظرات
آخرین اخبار