۲۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۳
مدیرکل تامین و مهندسی تجهیزات سازمان بنادر اعلام کرد:

تامین تجهیزات مورد نیاز بنادر و سواحل مکران در دستور کار

مدیرکل تامین و مهندسی تجهیزات سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به اهم اقدامات انجام شده این سازمان در حوزه تامین و مهندسی تجهیزات دریایی و بندری، اعلام کرد: مجموع ارزش تمامی تجهیزات در دست ساخت و تامین در بخش های مختلف دریایی، بندری و مخابراتی، بیش از ۵۴ همت است.
کد خبر: ۱۰۱۸۱۵

 

تامین تجهیزات مورد نیاز بنادر و سواحل مکران در دستور کار

 

به گزارش مانا، احمد جعفری آرانی، اظهار داشت: اقدامات مهمی در حوزه تجهیزات دریایی، بندری و مخابراتی، تامین تجهیزات استراتژیک، استقرار نظام فنی و اجرایی در بخش تجهیزات، بومی سازی ساخت قطعات، تولید بار اول و دانش بنیان و تامین تجهیزات سواحل مکران از سوی سازمان بنادر و دریانوردی، مدنظر قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه تجهیزات دریایی در دست ساخت ۳۸ فروند، در دست تامین ۶۶ فروند و تجهیزات دریایی بهره برداری شده طی یکسال گذشته ۱۳ فروند انواع شناور خدماتی بوده که به بنادر کشور تحویل شده است، گفت: همچنین طی یکماه اخیر نیز قرارداد ساخت و تحویل ۲۶ فروند انواع شناور خدماتی به ارزش بیش از  ۳۰ هزار  میلیارد ریال با صنایع داخلی کشور، منعقد شده است.

مدیرکل تأمین و مهندسی تجهیزات سازمان بنادر و دریانوردی همچنین به بخش تجهیزات بندری و ایمنی اشاره کرد و گفت: تجهیزات بندری و ایمنی در دست ساخت ۲۴ دستگاه، در دست تامین ۵۹ دستگاه و تجهیزات بندری و ایمنی بهره برداری شده طی یکسال گذشته، ۶ دستگاه است.

جعفری آرانی افزود: همچنین تجهیزات مخابرات و الکترونیکی در دست تامین شامل ۱۲ سامانه و مرکز مخابرات و تعداد تجهیزات بهره برداری شده در این بخش طی یکسال گذشته، شامل ۳ سامانه و مرکز مخابرات بوده است.

ارزش مجموع تجهیزات در دست ساخت و تأمین در بخش دریایی، بندری و مخابرات

وی مجموع ارزش تمامی تجهیزات در دست ساخت و تامین در بخش های مختلف دریایی، بندری و مخابراتی را بیش از ۵۴ همت اعلام و بیان کرد: اغلب ۳۸ فروند شناور خدماتی در دست ساخت تا نیمه اول سال بعد تحویل بنادر کشور می شود و شناور های دریایی و تجهیزات بندری در دست تامین نیز با توجه به زمان ساخت آن ها پیش بینی می شود که حداکثر تا دو سال آینده به بنادر کشور تحویل شوند.

مدیرکل تأمین و مهندسی تجهیزات سازمان بنادر و دریانوردی درباره عملکرد بنادر کشور در زمینه جذب اعتبارات و پروژها نیز، خاطرنشان کرد: قرارداد ساخت، تأمین، نصب و راه اندازی تجهیـزات و ماشین آلات بنـدری و دریایی، قرارداد خرید ماشین آلات و تجهیزات بندری، دریایی، مخابراتی و الکترونیکی، قرارداد تعمیر و نگهداری تجهیزات بندری، دریایی، مخابراتی و الکترونیکی، مطالعات طرح آمایش تجهیزات دریایی بنادر ملکی و غیرملکی، مطالعات طرح آمایش جانمایی جایگاه های سوخت بنادر، شیوه نامه تولید بار اول محصولات دانش بنیان و راهبردی، مطالعات طرح آمایش تجهیزات بندری و ایمنی و همچنین مطالعات طرح AIS بنادر از جمله موارد قابل اشاره در این بخش است.

بومی سازی ساخت قطعات، تولید بار اول و دانش بنیان

جعفری آرانی در مورد بومی سازی ساخت قطعات، تولید بار اول و دانش بنیان، نیز عنوان کرد: از جمله اقدامات انجام شده در این بخش برگزاری چندین نمایشگاه ساخت قطعات یدکی صنایع داخلی، عقد قراداد با شرکت های دانش بنیان، ساخت بیش از ۷۰۰ نمونه از قطعات یدکی مورد نیاز بنادر، برگزاری نشست مشترک بین معاون علمی و فناوری و اقتصاد دانش بنیان نهاد ریاست جمهوری و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با حضور شرکت های دانش بنیان و همچنین تشکیل کمیته تولید بار اول، است.

وی در خصوص برنامه های آتی نیز، اعلام کرد: برگزاری نمایشگاه ساخت قطعات یدکی تولید بار اول، برنامه ریزی جهت امضاء چندین موافقتنامه برای استفاده از ظرفیت شرکت های دانش بنیان به منظور ساخت تجهیزات و قطعات مورد نیاز سازمان بنادر و دریانوردی، ساخت ۱۲۲ قطعه مورد نیاز بنادر جهت ارائه و معرفی ۷۹ قطعه مورد نیاز بنادر جهت تولید بار اول از جمله برنامه های تدوین شده به منظور پیش برد هرچه بهتر فعالیت ها در آینده است.

تأمین تجهیزات سواحل مکران

مدیرکل تأمین و مهندسی تجهیزات سازمان بنادر و دریانوردی درباره تأمین تجهیزات سواحل مکران نیز، خاطر نشان کرد: تامین تجهیزات از محل صندوق توسعه ملی شامل سرمایه گذاری در حوزه تجهیزات بندری و دریایی به ارزش ۴۵۰ میلیون دلار، بهره برداری از ۳۰ دستگاه تجهیز بندری، بهره برداری از ۶ فروند تجهیز دریایی و در دست ساخت ۱۱ فروند تجهیز دریایی از جمله موارد قابل اشاره است.

ارسال نظرات
آخرین اخبار